اولین جشنواره مجازی عکس ققنوس برگزار می شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۸۵۲۹

اولین جشنواره مجازی عکس ققنوس برگزار می شود

اولین جشنواره مجازی عکس ققنوس به همت انجمن ققنوس ( انجمن حمایت از بیماران سوخته ) در تاریخ ۲۸ آذر ماه جاری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  این جشنواره با هدف معرفی انجمن سوختگی و خدمات آن به عموم مردم و تاکید بر اهمیت شیوه های پیشگیری و  یاری گرفتن از هنر ، جهت اشنایی اذهان با مشکلات و نیازهای بیماران سوخته برگزار می شود و از همه هنرمندان و علاقمندان به هنر عکاسی دعوت می‏ شود که با شرکت در این جشنواره ما را یاری نمایند.

 

موضوعات جشنواره شامل :1- ققنوس (سوختگی ، امید ، بازگشت به زندگی) 2- هنر و سوختگی می باشد و شیوه داوری به گونه ای است که پس از انتخاب عکس های برتر توسط هیات داوران ،نفرات اول تا سوم این جشنواره از طریق تعداد لایک و استقبال مخاطبان اینستاگرام انتخاب خواهند شد .

 

در ضمن ارسال اثر توسط هنرمندان و شرکت درجشنواره  به منزله اعلام مالکیت معنوی این اثر است. در صورت اثبات خلاف این امر در هر مرحله‏ ای، عواقب حقوقی و جزایی آن به عهده شرکت کننده است و  برگزار کننده حق استفاده از آثار پذیرفته شده را برای خود در کاتالوگ و پوستر و نمایشگاه را دارد و ارسال اثر و شرکت در مسابقه به منزله پذیرش آیین ‏نامه جشنواره است و تصمیم درباره مسایل پیش‌بینی نشده در این آیین نامه بر عهده برگزار کننده است.

 

در این جشنواره شرکت برای همه آزاد است و شرکت کنندگان می ‏توانند تا تاریخ  30 آبان ماه جاری نسبت به ارسال اثار خود از طریق دایرکت به  ادرس اینستاگرام انجمن سوختگی  به نشانی زیر   @ghoghnoosngo یا به آدرس ایمیل زیرinfo@ghoghnoosngo.com  اقدام نمایند و در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتربا شماره ی 02188770049  تماس حاصل نمایند.

 

مهلت ارسال آثار تا ساعت ۲۴ روز 30ابان  ماه 95 می‌باشد و اعلام اسامی پذیرفته  شدگان 27 اذر ماه 95 همزمان با ولادت حضرت رسول اکرم و آیین اختتامیه و اهدای جوایز در مورخ 28 اذر برگزار خواهد شد همچنین به نفر اول یک عدد لنز دوربین حرفه ای و به هر کدام از نفرات دوم و سوم در مراسم اختتامیه یک عدد دوربین عکاسی اهدا خواهد شد .

پربازدیدترین آخرین اخبار