آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۹۲۵۹

بهانه جدید برای گران‌فروشی گوشت قرمز

رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده گفت: با توجه به آنکه ایراداتی بر درجه بندی گوشت قرمز وارد است از این رو تنها اجرای این امر توجیه مناسبی برای افزایش قیمت است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده با اشاره به  مزایای طرح شناسنامه دار شدن کشتار کنندگان و توزیع کنندگان گوشت اظهار داشت: گرچه با شناسنامه دار شدن کشتارکنندگان و توزیع کنندگان تا حدودی بازار ساماندهی می شود، اما عرضه گوشت براساس درجه بندی کیفیت با اما و اگرهایی همراه است.

 

وی با بیان اینکه ایراداتی  بر برچسب زدن قیمت گوشت وارد است، افزود: با توجه به آنکه مصرف کنندگان اطلاع کافی از  درجه بندی گوشت ندارند، لذا اجرای این امر تنها توجیه مناسبی برای گرانی است.

 

پوریان ادامه داد: با اجرای سیاست عرضه گوشت براساس کیفیت سودی عاید تولیدکننده و مصرف کننده نمی شود، حال جای سوال است که عرضه گوشت های وارداتی جزء کدامیک از درجه بندی های کیفی محسوب می شوند؟

 

رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده تصریح کرد: از آنجا که درجه بندی گوشت در هیچ جای دنیا وجود ندارد  اتخاذ چنین سیاستی تاثیر مثبتی بر روند بازار نخواهد گذاشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار