به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرناز جزء دائمی افزود: غذاهایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو گوشت، ماهی دودی یا کنسرو شده، همبرگرهای آماده و محصولات مشابه سرشار از سدیم (نمک) هستند.
وی اظهار کرد: با توجه به نقش سدیم در افزایش و شدت فشار خون بالا و ابتلا به پوکی استخوان، مصرف مداوم و خارج از اعتدال این مواد غذایی منجر به ابتلا یا تشدید این بیماری ها در افراد مبتلا می شود که برای پیشگیری و درمان، کاهش مصرف نمک عمده ترین نقش را دارد.
جزء دائمی افزود: مصرف پنیرهای شور نیز به دلیل میزان نمک بالا، یکی دیگر از عواملی است که به ابتلای تدریجی افراد به فشار خون یا تشدید این بیماری در افراد منجر می شود.
وی بیان کرد: در اغلب فرآوردههای گوشتی نظیر سوسیس و کالباس مواد مغذی همچون پروتئین با ارزش تغذیه ای بالا وجود نداشته ولی موادی مانند فسفات، نیترات، نمک، چربی و غیره که برای سلامت بدن و افزایش فشار خون مضر است به وفور در آنها یافت میشود.
این کارشناس ادامه داد: میزان نمک موجود در این نوع فرآوردههای گوشتی یک تا سه درصد است و به همین دلیل با مصرف این اقلام ضمن ایجاد فشار خون بالا سلامت افراد تهدید می شود.