آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۹۵۷۶

مصرف زیاد این ماده موجب پوکی استخوان می‌شود

کارشناس مرکز اطلاع رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: مصرف نمک زیاد، کلسیم را از استخوان جدا و آن از ادرار دفع می کند و این باعث نازک شدن استخوان و ایجاد زمینه در جهت ابتلا به پوکی استخوان می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرناز جزء دائمی افزود: غذاهایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو گوشت، ماهی دودی یا کنسرو شده، همبرگرهای آماده و محصولات مشابه سرشار از سدیم (نمک) هستند.

 

وی اظهار کرد: با توجه به نقش سدیم در افزایش و شدت فشار خون بالا و ابتلا به پوکی استخوان، مصرف مداوم و خارج از اعتدال این مواد غذایی منجر به ابتلا یا تشدید این بیماری ها در افراد مبتلا می شود که برای پیشگیری و درمان، کاهش مصرف نمک عمده ترین نقش را دارد.

 

جزء دائمی افزود: مصرف پنیرهای شور نیز به دلیل میزان نمک بالا، یکی دیگر از عواملی است که به ابتلای تدریجی افراد به فشار خون یا تشدید این بیماری در افراد منجر می شود.

 

وی بیان کرد: در اغلب فرآورده‌های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس مواد مغذی همچون پروتئین با ارزش تغذیه ای بالا وجود نداشته ولی موادی مانند فسفات، نیترات، نمک، چربی و غیره که برای سلامت بدن و افزایش فشار خون مضر است به وفور در آنها یافت می‌شود. 

 

این کارشناس ادامه داد: میزان نمک موجود در این نوع فرآورده‌های گوشتی یک تا سه درصد است و به همین دلیل با مصرف این اقلام ضمن ایجاد فشار خون بالا سلامت افراد تهدید می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار