کد خبر:۵۶۰۲۸۶
محمدپور در گفت وگو با خبرگزاری دانشجو:

دعوت بسیج دانشجویی از قالیباف و فانی فصل جدیدی از مطالبه گری را آغاز می‌کند

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان رضوی با اشاره به دعوت شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور از قالیباف، فانی و قاضی سراج برای حضور در جمع دانشجویان گفت: دعوت بسیج دانشجویی فصل جدیدی از مطالبه گری را آغاز می‌کند.
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

مرتضی محمدپور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به دعوت از قالیباف، فانی و قاضی سراج برای حضور در جمع دانشجویان توسط محمدامین سلیمی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور برای شفاف سازی برخی مسائل گفت: این اقدام بسیار مبارک است و باید در راستای وظیفه مطالبه گری بسیج دانشجویی انجام شود.

 

وی با حمایت از این مطالبه افزود: بسیج دانشجویی و تشکل ها محافظه کار نباشند و باید مسئولان را به چالش کشیده و حامی حقوق مردم باشند.

 

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خراسان رضوی تصریح کرد: این اقدام یک فصل جدید را در بحث مطالبه گری باز می کند؛ آن هم مطالبه گری از جنس مطالبات مردم و چیزهایی که مردم بر روی آنها حساس هستند و سوال دارند و موضوع برایشان حل نشده و به نظرم این موضوعات باید بیشتر از گذشته توسط بسیج دانشجویی و سایر تشکل ها اتفاق بیفتد؛ چرا که بسیج دانشجویی باید صدای مردم باشد.

 

محمدپور تصریح کرد: علی رغم اینکه مسئولان دولتی گفته بودند ما با متخلفین برخورد می کنیم؛ ولی می بینیم که متاسفانه برخوردی صورت نگرفت و به این وعده هم مثل سایر وعده ها عمل نکرده اند و نه برخوردی صورت گرفته و نه اسامی معرفی شده و باید این موضوعات توسط تشکل ها بیشتر پرداخته شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار