به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی ربیعی روز دوشنبه در نخستین همایش مسوولیت اجتماعی کشور با شعار« هوای هم را داشته باشیم، مسئولانه زندگی کنیم» که با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری در محل سالن اجلاس سران برگزار شد، با اشاره به این که از اوایل فعالیت دولت یازدهم در حوزه فرهنگ نقاط ضعف جامعه بررسی شد، افزود: می شود رشد اقتصادی، کاهش نرخ تورم و دیگر شاخص های اقتصادی را تدبیر کرد، اما موضوع حل آسیب های اجتماعی دشوار است و نیاز به حرکت همه مسوولان و مردم دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که متاسفانه در سال های گذشته بی مسوولیت های زیادی در قبال جامعه صورت گرفته است،گفت: بر اثر این بی مبالاتی به جامعه عادات ناخوشایندی شکل گرفته است که برای محو آنها باید همه نهادها، دولت و مردم دست به دست هم دهند.
به گفته ربیعی جامعه نیاز به سلامت و امنیت روانی، امنیت اخلاقی و امنیت اجتماعی دارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که نیازمند هستیم جامعه را پر از شادی و نشاط کنیم ،افزود: جامعه ای نیاز داریم که امیدوارانه و با اطمینان از فردای بهتر امروز را با شادی و تلاش طی کند.
ربیعی با بیان این که دولت در این زمینه نقش دارد و باید در این زمینه با گروه های اجتماعی همکاری کند، تاکید کرد، همه تلاش ها باید در جهت این باشد که بتوانیم با شرایط بهتری در کنار هم زندگی کنیم.
وی ضمن اعلام این که سند مسوولیت اجتماعی بزودی تهیه می شود، تاکید کرد، مردم نیاز به آرامش دارند و دولت یازدهم همه تلاش خود را کرده است که این آرامشی که در سال های گذشته به دلیل بی تدبیری بر جامعه حاکم شده بود را دوباره برگرداند و این مهم را در سه سال گذشته به طور جد پیگیری کرده است.
ربیعی از ویژگی های مهم دولت یازدهم را «فروتنی» عنوان کرد و گفت: دولت در هر جایی که نمی تواند مشکل را با مردم در میان می گذارد و دست خود را برای همیاری به سوی مردم دراز می کند، زیرا معتقد است باید مشکلات را حل کرد و اگر من نتوانستم از مردم کمک می گیرم و این ویژگی فروتنی است.
وی گفت: دولت خود را در برابر نابرابری جامعه مسوول احساس می کند و به نقش مردم و سازمان های مردم نهاد اعتقاد دارد.
ربیعی معتقد است، هر ایرانی باید در قبال دیگران مسوول باشد، به گونه ای که بیاموزیم شانه های خود را برای عبور کسانی که می خواهند برای مردم کاری انجام دهند پایین بیاوریم.
وی بر احیای خصلت های خوب مردم ایران زمین تاکید کرد تا نسل های آتی این ویژگی ها را فراموش نکنند، به عبارتی باید یکی برای همه و همه برای یکی را بیاموزیم.