اسکان ۳ هزار بی‌خانمان در ۱۷ گرمخانه شهرداری تهران
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۴۰۵۲
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران خبر داد

اسکان ۳ هزار بی‌خانمان در ۱۷ گرمخانه شهرداری تهران

عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران از اسکان ۳ هزار بی‌خانمان در ۱۷ گرمخانه شهرداری تهران خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ابوالفضل قناعتی در سیصد و هفتمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به اقدامات شهرداری تهران در فعال کردن مددسراها و گرمخانه‌ها، گفت: تهران در چند روز گذشته شرایط آب و هوای سردی را تجربه کرد که در چنین شرایطی رسیدگی به وضعیت افراد بی‌خانمان و کارتن خواب جزو واجبات بود.

 

وی ادامه داد: شهرداری تهران با فعال کردن 17 مددسرا و گرمخانه در روزهای اخیر بیش از 3 هزار بی‌خانمان را اسکان داد که جای تقدیر دارد.

 

عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران، خاطر نشان کرد: 50 اتوبوس سیار در سطح شهر فعال بودند تا انتقال این افراد به مددسراها و گرمخانه‌ها را انجام دهند و همچنین 125 مینی‌بوس نیز در سطح محلات فعال بودند تا این اقدام را انجام دهند.

 

قناعتی یاد آور شد: این نوع نگاه شهردار و شهرداری تهران به موضوع اسکان بی‌خانمان‌ها و کارتن خواب‌ها جای تقدیر دارد.

 

وی در پایان با اشاره به مراسم تجلیل از علما در منطقه 9 گفت: تجلیل از افرادی که در مکتب امام جعفر صادق(ع) تحصیل می‌کنند باید سرلوحه همه باشد و امیدواریم در سایر نقاط تهران نیز این اقدام صورت گیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار