آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۴۲۱۰

حمله به دانشگاه «اوهایو» آمریکا یک کشته و ۱۱ زخمی بر جا گذاشت

فردی با استفاده از خودرو و سپس سلاح سرد به سمت افرادی که در محوطه دانشگاه ایالتی اوهایو در آمریکا حضور داشتند حمله‌ور شده و ۱۱ نفر را به شدت زخمی می‌کند. نیروهای پلیس به ضرب گلوله ضارب را از پا درآوردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پلیس آمریکا اعلام کرد، یک تبعه سومالی ساکن آمریکا روز دوشنبه به دانشگاه ایالتی اوهایو حمله و دست‌کم 11 نفر را زخمی کرده است.

 

بنا بر گزارش شبکه «بی بی سی»، ضارب حادثه یک جوان 18 ساله به نام «عبدالرزاق علی آرتان» که تبعه سومالیایی با اقامت دائم آمریکا بود، با ورود نیروهای پلیس به صحنه حادثه به ضرب گلوله پلیس کشته می‌شود.

 

شبکه سی ان ان گزارش کرد که حال یکی از زخمی شدگان این حادثه بسیار وخیم است.

 

مسئولین دانشگاه بلافاصله پس از آغاز این حادثه از تمامی دانشجویان و کارکنان دانشگاه خواسته بودند تا در مکان‌هایی امن پناه بگیرند و بسیاری از دانشجویان نیز با گذاشتن صندلی‌ها پشت درهای کلاس‌ها سعی کردند محل امنی را برای حضور خود تا به پایان رسیدن تنش‌ها و درگیری‌ها ایجاد کنند.

 

دانشگاه ایالتی اوهایو حدود 60 هزار دانشجو دارد و یکی از بزرگترین دانشگاه‌های سراسر آمریکا به شمار می‌آید.

 

این حادثه پس از آن آغاز شد که ضارب با خودرو به سمت افرادی که در پیاده‌رو محوطه دانشگاه بودند، هجوم آورد و پس از آن از خودرو پیاده شده و با چاقوی قصابی به سمت مردم حمله‌ور شد.

 

رئیس پلیس منطقه اعلام کرده که تحقیقات درباره تروریستی بودن این حادثه در جریان است.

 

در تحقیقاتی که صورت گرفته مشخص شد که ضارب این حادثه مسلمان بوده و در یکی از پست‌های صفحه فیس بوک خود نوشته است: «آمریکا! دست از مداخله در امور کشورهای دیگر، بویژه جامعه مسلمانان بردار. ما ضعیف نیستیم، ما ضعیف نیستیم. این را به خاطر داشته باش».

 

مقامات پلیس در گفت‌وگو با شبکه «ان بی سی» اعلام کردند که آرتان یک پناهجوی سومالیایی بوده که در سال 2007 به همراه خانواده اش سومالی را تکر کرده و ابتدا به پاکستان رفته و سپس در سال 2014 میلادی به آمریکا می‌آیند و اقامت دائمی آمریکا را نیز کسب می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار