به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، یافته های محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد بهبود خواب می تواند به کاهش مصرف قند توسط افراد کمک کند.
این محققان داده های حدود ۱۹ هزار بزرگسال آمریکایی را بررسی کردند. افرادی که به طور دائم خوابی معادل ۵ ساعت یا کمتر در طول شب داشتند در مقایسه با افرادی که ۷ تا ۸ ساعت در طول شب می خوابیدند، ۲۱ درصد بیشتر نوشیدنی شیرین حاوی قند و حاوی کافئین نظیر سودا و نوشیدنی های انرژی زا مصرف می کردند.
افرادی که به طور منظم شبی ۶ ساعت می خوابیدند ۱۱ درصد بیشتر نوشیدنی نسبت به کسانی که خواب بیشتری داشتند می نوشیدند.
به گفته محققان، هنوز مشخص نیست که ایا نوشیدنی های حاوی قند منجر به خواب کمتر فرد می شود یا اینکه کم خوابی موجب مصرف بیشتر قند و کافئین می شود. در مطالعات قبلی، صحت هر دو مورد تایید شده است.
اریک پراتر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این داده ها نشان می دهد که بهبود خواب فرد می تواند احتمالا به قطع این چرخه کمک کند و حتی مصرف قند توسط این افراد را کاهش دهد.»