آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۴۹۹۵
عقیل منصوری خبر داد

شناسایی و بهسازی فضاهای بی دفاع شهری در منطقه ۱۷

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۷ از شناسایی و بهسازی فضاهای بی دفاع شهری همزمان با آغاز فصل سرما و ساماندهی افراد آسیب پذیر در این منطقه خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عقیل منصوری با اعلام این خبر افزود: به منظور ارتقاء امنیت و سلامت در سطح منطقه و پیشگیری و مهار آسیب های اجتماعی، اقدام لازم برای شناسایی و بهسازی فضای بی دفاع شهری صورت گرفت.


معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 17 با اشاره به شناسایی این فضای بی دفاع گفت: این اقدام با همکاری نواحی یک و سه صورت گرفته و بهسازی فضاهای بی دفاع شهری در محدوده حریم خط آهن تهران – تبریز،طبق تیپولوژی ده گانه صورت گرفته است.


وی اجرای چنین اقداماتی را برای ایمن سازی و تامین رفاه شهروندان راهگشا دانست و تصریح کرد: فضاهای مورد نظر در این محدوه  به دلیل نداشتن متولی (عدم حضور مالک)، ساختمان های نیمه تمام، متروکه، عدم وجود روشنایی،  فرورفتگی ها و کنج بودن به عنوان فضای بی دفاع شهری شناسایی و بهسازی گردید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار