به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهدی عدل - دستیار تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی یزد نکاتی درباره زایمان آسان, اظهار داشت: یکی از سؤالات و درخواستهای زنان بادار این است که روشهایی به آنها پیشنهاد شود که بتوانند زایمان طبیعی را با سختی کمتری تحمل کنند و کارشان به سزارین نکشد.
به گفته وی با توجه به اینکه عمده زایمانها در قرنهای گذشته زایمان طبیعی بودهاند و زایمان با دستکاری رحم بسیار محدود بوده است و پرخطر؛ لذا حکمای ایرانی دستوراتی را برای ماه آخر حاملگی به زنان باردار توصیه میکردند تا زایمان آنها تسهبل شود و البته در زمان زایمان نیز دستوراتی به کار میرفت که زایمان با سختی کمتر و سرعتی بیشتر طی شود.
تدابیر ماه نهم حاملگی در تسهیل زایمان طبیعی
این دستیار تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: هر روز یک قاشق روغن بادام شیرین در حالت ناشتا مصرف شود. (ماه آخر بارداری) همچنین در ماه آخر بارداری از خوردن خوراکیهای ترش, گس, قابض و دیرهضم تا حد امکان پرهیز شود همچنین نوشیدن روزانه شیر گاو بر حسب تحمل و وضعیت دستگاه گوارش بسیار مفید است.
توصیه های نزدیک زایمان
عدل گفت: استحمام با شروع علائم زایمان و نشستن در آبی که در آن جوشاندهای از مخلوط شنبلیه و شبت و تخم کتان و کرنب ریخته باشند. روغن مالی پشت و شکم با روغن شبت، بابونه یا کنجد بعد از خروج از جوشانده مذکور.
وی ادامه داد: خوردن غذاهای نرم و سبک و غذاهای چرب مانند سوپ و شوربای تهیه شده از جوجه. خوردن شیرینیهای تهیه شده از شکر و روغن بادام بسیار به زایمان کمک میکند.
این دستیار تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: البته بهترین حالت این است که با یک متخصص طب سنتی در تماس باشید و تحت نظارت او توصیههای مفید در طول بارداری و زایمان را انجام دهید.