آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۵۳۸۶

چراغ سبز مجلس نمایندگان آمریکا برای مسلح کردن شورشیان سوری به سیستم‌های ضدهوایی

مجلس نمایندگان آمریکا به دولت دونالد ترامپ اجازه داد تا شورشیان سوری تایید شده را به موشک‌های ضد هواپیما مسلح کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری المانیتور، در حالی که لایحه دفاعی سالیانه آمریکا همچنان محدودیت‌هایی برای کمک‌های تسلیحات جنجالی در نظر گرفته اما باز هم یک پیروزی برای جان مک‌کین، رئیس کمیته سرویس های مسلح سناست که حامی "کمک‌های تاثیرگذار" به شورشیان مخالف بشار اسد است. انتظار می‌رود لایحه مذکور طی روزهای آتی در سنا هم تایید شود.  

 

تاکنون ممنوعیت مطلقی در زمینه ارسال سلاح وجود نداشت اما با این حال انتقال سیستم‌های دفاع هوایی دوش پرتاب برای مخالفان سوری انجام نمی‌شد گرچه این کار به صورت ضمنی مجاز بود. منتقدان مفاد جدید را به منزله یک توصیه سیاستگذاری به رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا قلمداد می‌کنند.

 

دونالد ترامپ در جریان کارزار انتخاباتی‌اش خودش را بی‌تمایل به ورود به جنگ داخلی سوریه نشان داد اما با این حال او مشاوران و نامزدهای تندرویی را برای کابینه‌اش در نظر گرفته است که از جمله می‌توان به ژنرال جیمز ماتیس برای وزارت دفاع آمریکا اشاره کرد.

 

ژنرال ماتیس فردی است که در عرصه نظامی و سیاست خارجی خصوصا اتخاذ مواضعی علیه ایران، عراق و سوریه شناخته شده است. او ژانویه ۲۰۱۵ در کمیته سرویس‌های مسلح سنا گفت که زمان برای حمایت از شورشیان "میانه‌رو" سوری از دست می‌رود.

 

رابرت نیمان، مدیر سیاستگذاری در گروه‌ حامی لیبرال موسوم به "سیاست خارجی عادل" گفت: من در خصوص این مساله بیشتر از کنگره می‌ترسم تا ترامپ. گمان می‌کنم که کنگره قصد دارد ترامپ را در عمل انجام شده قرار دهد تا او نتواند آنطور که مناسب است با روسیه برای پایان جنگ داخلی سوریه معامله کند. آنها می‌خواهند ترامپ را در مسیری قرار دهند که توافق حاصل نشود.

 

جان مک‌کین هم درباره تسلیح شورشیان سوری گفت:‌ هم‌زمان با اینکه ما اینجا حرف می‌زنیم، آنها کشته می‌شوند. قتل‌عامی در حال وقوع است. این دوران سیاهی برای تاریخ آمریکاست. گمان می‌کنم ترامپ به حرف‌های کسانی که به عنوان وزیر دفاع و وزیر خارجه منصوب کند، گوش می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار