آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۵۷۷۴

قیمت نفت از ۵۵ دلار هم گذشت

رویترز اعلام کرد:قیمت نفت در نخستین روز بازارهای جهانی به دنبال خوش‌بینی ایجاد شده در مورد کم شدن عرضه در بازار نفت افزایش یافت و بشکه‌ای ۵۵.۱۳ دلار رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به دنبال خوش‌بینی ایجاد شده در مورد کم شدن عرضه در بازار نفت پس از تصمیم اوپک در هفته گذشته، قیمت نفت به بالای 55 دلار در هر بشکه رسید.

 

با افزایش روز دوشنبه، رقم افزایش قیمت نفت برنت از چهارشنبه گذشته تاکنون به 19 درصد رسید که بالاترین میزان در تقریبا 8 سال گذشته به شمار می‌رود و نفت خام آمریکا نیز 16 درصد افزایش ارزش داشته است.

 

هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 67 سنت افزایش 55.13 دلار فروخته شد که بالاترین رقم از 6 جولای تاکنون به شمار می‌رود.

 

نفت خام امریکا نیز با 55 سنت افزایش 52.23 دلار در هر بشکه معامله شد.

 

انتظار می‌رود که از ماه ژانویه اوپک میزان تولید خود را روزانه 1.2 میلیون بشکه کاهش دهد و کشورهای غیراوپکی نیز کاهش 600 هزار بشکه‌ای در روز داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار