آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۸۲۴۱
قربانی در تذکر شفاهی:

مقامات غربی حد و اندازه خودشان را بدانند/ انگلیسی‌ها با دم شیر بازی نکنند

یک نماینده مجلس گفت:مقامات انگلیسی در اظهاراتشان با دم شیر بازی نکنند زیرا ایران براساس منافع ملی خود عمل می کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدحسین قربانی در نشست علنی امروز (سه شنبه 23 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: در اینجا لازم از من به آقای صادقی همکار گرامی یک تذکری بدهم که شأنیت مجلس را ما خودمان باید حفظ کنیم و حرمت امامزاده را باید متولی نگه دارد.

 


نماینده مردم آستانه اشرفیه در واکنش به اظهارات اخیر نخست وزیر انگلستان گفت: مقامات غربی باید حد و اندازه خودشان را بدانند و با دم شیر بازی نکنند و قطعا جمهوری اسلامی با صلابت در منطقه حضور داشته و براساس منافع ملی خود عمل می کند.


وی در تذکری به وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: قطعا همانطوری که در مسئله گندم به خودکفایی رسیدیم می توانیم در حوزه برنج نیز به خودکفایی برسیم که قطعا این مسئله نیازمند تدابیر ویژه است اما متاسفانه هنوز از کشاورزان برنج کار ارزش افزوده دریافت می شود که این مسئله خلاف قانون است از این رو وزیر جهاد باید در این امر پیش قدم باشد و در هیأت دولت نیز باید با همراه کردن وزیر اقتصاد و رئیس سازمان امور مالیاتی در جهت رفع این موضوع تلاش می کرد از طرفی دیگر توجه وزارت جهاد کشاورزی به مسئله به زراعی و تجهیز زمین های بادام زمینی ضروری است.


قربانی در تذکری به وزیر نیرو بر لزوم اجرای طرح های آب روستایی با تکنولوژی BOT گفت: با وجود حضور وزیر نیرو برای کلنگ زنی این طرح هنوز این پروژه مهم افتتاح نشده که این مسئله ناشی از بی تدبیری مدیران استانی است از طرفی دیگر اجرای طرح فاضلاب شهرستان آستانه اشرفیه با تکنولوژی BOT جزء تعهدات وزار نیرو است که باید این مسئله در دستور کار این وزارتخانه قرار گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار