مقام معظم رهبري اصلح‌ترين فرد براي حل مشكلات در شرايط فعلي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۸۲۸
هاشمي رفسنجاني:

مقام معظم رهبري اصلح‌ترين فرد براي حل مشكلات در شرايط فعلي است

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام و رئيس مجلس خبرگان رهبري اظهار داشت: در شرايط فعلي، اصلح‌ترين فرد را براي حل مشكلات فعلي، مقام معظم رهبري مي‌دانم.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از دفتر رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، هاشمي رفسنجاني اين سخنان را روز شنبه در ديدار جمعي از اعضاي شوراي مركزي حزب اعتدال و توسعه بيان كرد و گفت: مطمئن هستم با كمك افراد معتدل از هر دو جناح موجود كشور و با تدبير رهبري مسائل موجود قابل حل و فصل است و در صورت حل مشكلات جاري، دشمنان خارجي و ضدانقلاب، مايوس خواهند شد.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه سخنان خود با پافشاري بر مواضع قبلي اش، اظهار داشت: براي برون رفت از وضعيت فعلي راه حل‌هايي را كه با توجه به تجربياتم به ذهنم مي‌رسيد در خطبه نماز جمعه مطرح كرده ام و در كليات به آن معتقدم هرچند كه ممكن است نواقص و زوايدي داشته باشد.

هاشمي رفسنجاني در اين ديدار با تشريح مواضع خود پيش از انقلاب در دوران مبارزه، مرحله پيروزي انقلاب، دوران تثبيت، پس از جنگ و همچنين در شرايط فعلي كشور، تاكيد كرد: همواره انديشه، سخن و عمل خود را بر مبناي اعتدال و دوري از افراط و تفريط قرار داده و در اين مسير حركت كرده ام.

وي افزود: در بيان مواضع خود همواره منافع اسلام، انقلاب و مردم را مورد اهميت قرار داده ام و همچنين در مواقعي به دليل شرايط نامناسب با الهام از روش بزرگان ديني سكوت اختيار كرده ام.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: پس از پيروزي انقلاب، افراطيون هرگاه زمينه حضور و فعاليت پيدا كرده‌اند نتايج خوبي را شاهد نبوده‌ايم و اقدامات اين گونه افراد براي ضدانقلاب جهت ضربه زدن به اسلام، نظام و رهبري فضا ايجاد مي كرده است.

هاشمي رفسنجاني در ادامه با اشاره به شناخت خود از رهبري تصريح كرد: اقدامات خلاف قانون و تندروي‌ها از سوي هر جناحي هيچ گاه مورد تاييد ايشان نبوده و نخواهد بود.

وي تاكيد كرد: نظام جمهوري اسلامي ايران با اتكا بر حمايت‌هاي مردمي و رهبري داهيانه حضرت امام(ره) كه بر قلوب مردم حكومت مي‌كرد توانست مراحل استقرار و تثبيت را به خوبي پشت سر گذارد و امروز پاسداري از اين ميراث عظيم بر عهده همه نيروهاي وفادار به انقلاب و نظام است كه در اين مسير حركت كنند.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، افزود: اگر در عمل كشوري آباد، آزاد، مرفه و خالي از خرافات ايجاد كنيم دنياي امروز پذيراي انديشه و عمل ما خواهد بود و روش ما به اين دليل كه مبتني بر فرهنگ اسلام ناب محمدي است مي‌تواند به عنوان الگو در جهان امروز مطرح باشد.

در ابتداي اين ديدار محمد باقرنوبخت، دبيركل حزب اعتدال و توسعه و جمعي از اعضاي شوراي مركزي اين حزب هر كدام به بيان مواضع و ديدگاه‌هاي خود در مورد شرايط فعلي كشور پرداختند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار