کد خبر:۵۶۹۲۵۹
مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت:

آیین‌نامه شهرداران خوابگاه این هفته ابلاغ می‌شود

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت از ابلاغ آیین‌نامه شهرداران خوابگاه از هفته جاری خبر داد و گفت: در این آیین‌نامه حیطه وظایف شهرداران خوابگاه‌ها مشخص خواهد شد و شهردار زیر نظر شورای صنفی قرار می‌گیرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلال نژادجواد،مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت گفت: بر اساس این آیین‌نامه شرح وظایف شهرداران خوابگاه‌ها با شوراهای صنفی مشخص می‌شود و شهرداران خوابگاه زیر نظر شوراهای صنفی اداره خواهند شد که در حال حاضر این آیین‌نامه در مراحل نهایی تدوین خود قرار دارد و طی چند روز آینده به دانشگاه‌ها ابلاغ خواهد شد.

 

وی همچنین با تاکید بر اینکه در حال حاضر ۱۰ درصد خوابگاه‌ها توسط شهرداران خوابگاه‌ها اداره می‌شوند، خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان سال باید ۲۰ درصد خوابگاه‌ها توسط شهردار خوابگاه اداره شوند که در حال حاضر انتخابات شوراهای صنفی در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود و بعد از اتمام این انتخابات، طرح انتخاب شهرداران خوابگاه‌ها آغاز خواهد شد.

 

آغاز طرح پایش سلامت روان دانشجویان پزشکی

نژادجواد با بیان اینکه طرح پایش سلامت دانشجویان پزشکی از اول دی ماه اجرایی می‌شود، گفت: تمامی دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی سراسر کشور در قالب طرح CAQ پایش سلامت روان می‌شوند و در این طرح ۱۶۰ سوال طراحی شده است که تمامی دانشجویان باید با مراجعه به سامانه پایش سلامت روان به سوالات طراحی شده پاسخ دهند.

 

وی در ادامه تصریح کرد: پایش سلامت روان در سال گذشته به صورت پرسشنامه‌ای برای ورودی‌های جدید انجام شد. اما در سال تحصیلی ۹۶- ۹۵ این پایش به صورت اینترنتی انجام می‌گیرد و دانشجویان تنها به این شیوه می‌توانند در این طرح شرکت کنند.

 

مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه مرحله اول پایش سلامت روان دانشجویان ورودی‌های جدید سال گذشته به اتمام رسید، گفت: براساس اطلاعات به دست آمده در این پایش حدود دو درصد دانشجویان علوم پزشکی نیاز به مداخله فوری روانی دارند. در واقع این دانشجویان بر اساس برخی شاخص‌های تعیین‌شده دارای مشکل روانی هستند.

 

نژادجواد تاکید کرد: سال گذشته ۲۳ هزار دانشجو در طرح پایش سلامت روان شرکت کردند که بر اساس اطلاعات به دست آمده حدود ۱۶ درصد این دانشجویان نیاز به مداخله فوری روانی ندارند؛ اما در چند آیتم تعیین‌شده مشکل دارند و باید حتما مورد مصاحبه روان‌شناسی قرار بگیرند. این دانشجویان مستعد ابتلا به اختلالات روان‌شناختی هستند.

 

وی در گفت‌وگو با ایسنا خاطرنشان کرد: بر اساس نتایج به دست آمده در طرح پایش سلامت روان سال گذشته، حدود ۳۴ درصد از دانشجویان علوم پزشکی فقط در یک آیتم روانی اختلال دارند و ۳۵ درصد دیگر دانشجویان در وضعیت نرمال قرار دارند.

 

مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: طرح پایش سلامت روان در سال جدید برای تمامی دانشجویان در همه مقاطع اجار می‌شود و تلاش می‌کنیم طی یک ماه آینده اجرای آن عملیاتی شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار