ناصر امانی:
افزایش اعتبار حمل و نقل عمومی تهران در بودجه سال ۹۶
معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران از افزایش اعتبار حمل و نقل عمومی تهران در بودجه سال ۹۶ شهرداری تهران خبرداد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، توسعه حملونقل عمومی تهران را از اولویتهای اصلی بودجه سال 1396 شهرداری تهران عنوان و تأکید کرد همانگونه که در سال 95 حمل و نقل در اولویتهای بودجه شهرداری بود، در سال آینده هم این اولویت در نظر گرفته شده است.
امانی در ادامه با اشاره به اینکه خطوط 6 و 7 متروی تهران در حال ساخت است، گفت: خط 6 و 7 مترو را که در حال ساخت است و قرار است یکی تا پایان امسال و دیگری تا پایان سال آینده به پایان برسد، چیزی بیش از 10 هزار میلیارد تومان این دو خط اعتبار نیاز دارند و این اعتبار که در سال 95 دیده نشده است، لذا باید اعتبارهای این دو خط در سال آینده بودجه دیده شود و حتما با قید اولویت دیده خواهد شد.
امانی با تأکید بر اینکه در حال حاضر ارقام قطعی نشده و قابل بیان نیست، گفت: قطعاً از ارقام امسال بیشتر خواهد شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.