اعطاي تسهيلات فرهنگي در طول سال به برگزيدگان جشنواره شعر فجر
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۰۱۲
يك شاعر خواستار شد:

اعطاي تسهيلات فرهنگي در طول سال به برگزيدگان جشنواره شعر فجر

محمدي كلهر،‌ شاعر كشورمان گفت: شوراي سياست‌گذاري جشنواره شعر فجر علاوه بر جوايز نقدي بايدبه منظور بالابردن سطح جشنواره، ايجاد انگيزه براي توليد آثار فاخر و ايجاد زمينه رشد شاعران تسهيلات فرهنگي براي آنها در طول سال در نظر بگيرد.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، عباس محمدي كلهر اظهار داشت: با توجه به جشنواره‌هاي فيلم، تئاتر و موسيقي فجر، جاي جشنواره شعر فجر بسيار خالي بود و با اينكه هنوز 4 سال بيشتر از عمر اين جشنواره نمي‌گذرد اما با رويكردهاي اصلاحي، مشكلات را حل كرده است.

وي با تأكيد برلزوم انجام فعاليت هاي مكمل در جشنواره شعر فجر گفت: براي بالابردن كيفيت بخش استاني بايد اين بخش به صورت متمركز و جدا از ستادي مركزي اجرا شود.

اين شاعر تأكيد كرد: چاپ آثار شاعران برگزيده در پايان هر جشنواره و ارائه آن به مخاطبان از اقدامات مفيد و با ارزش معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بوده و موجبات ظهور شعر در بطن جامعه را فراهم كرده است.

خالق اثر «از دوستت دارم» تصريح كرد: ارائه تسهيلات و امتيازات فرهنگي به شاعران برگزيده در قالب يك برنامه‌ريزي درست و كارشناسي مي‌تواند زمينه پيشرفت و ترقي شاعران كشور را فراهم آورد، به عنوان مثال چاپ بدون نوبت آثار شاعران برگزيده و دادن درجه علمي به هر اثر مانند مدرك دانشگاهي، اعطاي ليسانس و فوق ليسانس درجات هنري به هر شاعر قطعاً مي‌تواند در رشد و بالابردن سطح كيفي جشنواره و در نهايت شعر كشور مفيد باشد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار