آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۵۴۱۹
نامه ضد ایرانی ۲۶ محافظه کار آمریکایی به «اد رویس»:

ترامپ باید اموال فراریان و آمریکایی‌های حاضر در ایران زمان انقلاب را بازپس گیرد

چند محافظه‌کار آمریکایی که بین آن‌ها یک خاخام و چند ضد انقلاب نیز دیده می‌شوند از مقام ارشد مجلس نمایندگان این کشور خواسته‌اند از قطعنامه ضد ایرانی این نهاد به عنوان سلاحی علیه جمهوری اسلامی استفاده شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو در ادامه نامه نگاری‌های اخیر به مقام‌های ارشد دولت آمریکا و کنگره این کشور پنجشنبه گذشته جمعی از محافظه کاران آمریکا و مخالفان ایران در نامه‌ای خطاب به «اد رویس» رییس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا با تقدیر از یک قطعنامه‌ که در آخرین روزهای کنگره گذشته با ادعای اعاده و یا جبران اموال به اشتباه توقیف شده از سوی جمهوری اسلامی ایران در مجلس نمایندگان  از سوی اد رویس مطرح گشت، خواهان استفاده از این قطعنامه در بازپس گیری اموال فراریان به ویژه وابستگان حکومت پهلوی و آمریکایی‌های حاضر در ایران در بحبوحه انقلاب شدند.

 

به نوشته وبگاه «هیل» در بخشی از این نامه خطاب به اد رویس آمده است: «رژیم‌های خودکامه از دیرباز اموال افرادی که جرمشان حمایت از دولت قبلی بوده را مصادره کرده‌اند. هنگامی‌که جمهوری اسلامی نیز در سال 1979 قدرت را به دست گرفت، مسیر آن‌ها را پیش گرفت.»

 

در بخش دیگر این نامه آمده است: «ما بر این باوریم که زمان آن رسیده تا اقدام‌های مشابه‌ای به نفع قربانیان جمهوری اسلامی ایران که بسیاری از آن‌ها اینک شهروند آمریکا هستند و اموال آن‌ها به ناحق مصادره شده است، صورت گیرد.»

 

در این نامه ادعا شده است که دولت ایران اموال شهروندان آمریکایی که در برهه پیروزی انقلاب در ایران بودند را مصادره کرده و اینک این اموال در دست سپاه پاسداران ایران و مقام‌های ارشد مملکتی قرار گرفته است.

 

 گزارش وبگاه هیل که از سوی «کنث تیمرمن» از حامیان «دونالد ترامپ» رییس جمهور منتخب آمریکا نوشته شده و البته نام وی به عنوان نفر اول تهیه کنندگان این نامه قرار دارد، بهتان‌های دیگری را به مقام های ایران وارد کرده و مدعی شده است که دارایی‌های ایران از طرق جمع آوری اموال مصادره شده اینک 40 میلیارد دلار است.

 

وی مدعی شده است که طرح کنگره برای بازگشت دارایی‌های مصادره شده سلاحی قدرتمند علیه نظام ایران  است که نباید از آن غفلت شود و این امر موجب جلب توجه شرکای خارجی ایران نیز می‌شود.

 

در این نامه نام افرادی چون «کنث تیمرمن»، «دریاسالار جیمز»، «فرانک گفنی»، «خاخام جاناتان هاسمن»، «جان حجار»، «روزبه فراهانی پور»، «مجید محمدی»، «نازنین افشین جم» (دوست سابق رضا پهلوی)، «جمشید چالنگی» (مجری سابق صدای آمریکا) ، «حسین خرم» ( از مدیران موسسه ائتلاف آمریکا و خاورمیانه برای ترامپ) و تعدادی دیگر به چشم می‌خورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدرالدین
Germany
۲۰ دی ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۲
آره ارواح ننه نداشته ترامپ . میلیاردها دلار از سرمایه ملت ایران را بدون هیچ منطقی 35 سال تمام بلوکه کرده و دارند از آن بنفع خودشان بهره برداری میکنند اونوقت تازه ادعای مالکیت و جبران خسارت دارند . بانکی های بی پدر ومادر .
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار