كلينيك هپاتيت بيمارستان شهيد محمدي بندرعباس به بهره‌برداري مي‌رسد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۵۷۶
با همكاري مركز بيماري‌هاي كبد دانشگاه علوم پزشكي تهران؛

كلينيك هپاتيت بيمارستان شهيد محمدي بندرعباس به بهره‌برداري مي‌رسد

مسئول بخش اندوسكوپي و كلينيك بيماري‌هاي كبد بيمارستان شهيد محمدي بندرعباس از راه‌اندازي كلينيك هپاتيت و بهره برداري از دستگاه Eric در سه شنبه 13بهمن ماه در اين بيمارستان خبر داد. 

سيد حميد موسوي در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در بندرعباس، با بيان اين مطلب اظهار داشت: اين كلينيك از اين پس با بهره گيري از 3 فوق تخصص گوارش و كبد و يك پزشك با تجربه در زمينه‌هاي كبد، آماده ارائه خدمات به بيماران هپاتيت ويروسي و ساير بيماري‌هاي كبدي خواهد بود.

وي با اشاره به اينکه اين كلينيك با همكاري مركز بيماري‌هاي كبد و پيوند كبد دانشگاه علوم پزشكي تهران به ارائه خدمات مي‌پردازد، افزود: در اين مركز بيماران و پزشكان به صورت مستقيم از طريق اينترنت با مركز ديگر كشوري و استاني در ارتباط بوده و مشاوره‌هاي مختلف تشخيصي و درماني انجام مي‌دهند.

به گفته اين فوق تخصص گوارش و كبد، سهولت و دسترسي آسان به پيشرفته‌ترين روش‌هاي درماني و آگاهي در زمينه تشخيص و درمان خود بيماران بر طبق استانداردهاي درماني، از ديگر مزاياي اين روش و راه اندازي كلينيك هپاتيت خواهد بود.

موسوي گفت: ارتباط مردم مناطق استان از قبيل جاسك و مناطق دور افتاده از طريق اينترنت با اين كلينيك، ارتباط با پزشكان و متخصصان خود، جلوگيري از اعزام به مركز استان و در نتيجه كاهش هزينه ها از ديگر مزايا روش Telemedicin به شمار مي‌رود. 

مسئول بخش اندوسكوپي و كلينيك بيماري‌هاي كبد بيمارستان شهيد محمدي بندرعباس در بخش ديگري از سخنان خود اشاره داشت: با راه اندازي دستگاه ercp كه روش تشخيصي و درماني بيماري‌هاي كبد، كيسه صفراوي و لوزالمعده است، از طريق آندوسكوپي بدون بيهوشي عمومي به بيماري‌هاي صفراوي دارو وارد و اقداماتي از قبيل خارج كردن سنگ‌هاي صفراوي انجام مي‌شود.

به گفته مدير گروه داخلي آندوسكوپي و فوق تخصص گوارش، تشخيص و درمان تومورهاي سيستم صفراوي و لوزالمعده، گذاشتن استنت مجاري صفراوي و لوزالمعده، برطرف کردن انسداد مجاري صفراوي و درمان عفونت هاي سيستم صفراوي از ديگر مزاياي اين دستگاه است.

وي اضافه كرد: انجام اين كار به صورت كوتاه مدت و با يكروز بستري در بيمارستان ميسر بوده و بيمار پس از آن مي تواند به كارهاي روزمره و عادي برسد.

موسوي خاطرنشان كرد: اين روش در حال حاضر در بيمارستان‌هاي شهيد محمدي با استفاده از جديد ترين سيستم و طبق استانداردهاي بين المللي انجام مي گيرد.

مسئول بخش اندوسكوپي و كلينيك بيماري هاي كبد بيمارستان شهيد محمدي بندرعباس در پايان ابراز اميدواري كرد تا با همكاري مسئولان از اين پس اين خدمات را در اين بيمارستان با بهترين كيفيت دريافت کرده و از صرف هزينه هاي اضافي و وقت بيماران به ساير استان‌ها كه گاه با خطرات و تصادفات جاده‌اي نيز همراه بوده، جلوگيري شود./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار