کد خبر:۵۷۵۹۶۰

ویتنام پا در کفش چین کرد/ قطب جدید صنعت همراه در راه است

سامسونگ هم اکنون بین ۴۰ تا ۵۰ درصد از گوشی های هوشمند خود را در دو کارخانه در ویتنام که در استان Bac Ninh در شمال این کشور و Thai Nguyen واقع است، تولید می کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سامسونگ قصد دارد 2.51 میلیارد دلار در ویتنام سرمایه گذاری کند تا این کشور را به قطب جدیدی برای تولید نمایشگرهای تلفن همراه مبدل کند.

 

سامسونگ هم اکنون بین 40 تا 50 درصد از گوشی های هوشمند خود را در دو کارخانه در ویتنام که در استان Bac Ninh در شمال این کشور و Thai Nguyen واقع است، تولید می کند.

 

اما افزایش سرمایه گذاری به سامسونگ کمک می کند تا بتواند نمایشگرهای مورد نیاز برای نصب در گوشی های هوشمند را به طور گسترده تری تولید کند. همچنین در این کارخانه ها نمایشگرهای قابل نصب بر روی تلویزیون های جدید کوانتومی سامسونگ هم تولید خواهند شد. ارتقای کیفیت تصاویر و باریک تر شدن از جمله ویژگی های تلویزیون های یاد شده است.

 

سامسونگ در سال 2015 هم کارخانه ای در شهر هوشی مین ویتنام برای تولید تلویزیون، سیستم های تهویه مطبوع و ماشین لباس شویی تاسیس کرد. قرار است امسال تولید و فعالیت های این کارخانه هم توسعه یابد.

 

Seoul Semiconductor نام دیگر شرکت کره ای است که قصد دارد برای ساخت انواع نیمه هادی ها در کره جنوبی 300 میلیون دلار سرمایه گذاری کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار