آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۶۵۸۵

کنسروها ماده نگهدارنده «ادتا» ندارند

رئیس اداره نظارت و ارزشیابی محصولات غذایی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو، در واکنش به برخی اخبار مبنی بر استفاده از ماده نگهدارنده "ادتا" در کنسروها، گفت: کنسروها فاقد هر گونه مواد نگهدارنده هستند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهندس نسترن محمدی اظهار کرد: اینکه در برخی رسانه‌ها و از منابع نامشخص و نامعتبر  بیان می‌شود که در کنسروها از مواد نگهدارنده‌ به نام «ادتا» استفاده می‌شود که بدن انسان را دچار کم خونی و فقر آهن می‌کند، اشتباه و غیر کارشناسی است.

 

وی ادامه داد: اهل فن به خوبی مطلع هستند که وقتی ماده غذایی داخل قوطی کنسرو قرار می‌گیرد، در اثر فرایندهای حرارتی پخته استریل و تمام میکروارگانیسم‌های آن از بین می‌رود و با توجه به این که بسته بندی کنسرو به گونه‌ای است که امکان نفوذ مجدد میکروب در ماده غذایی را به صفر می‌رساند، در نتیجه برای افزایش ماندگاری محصول، دیگر نیازی به افزودن مواد نگهدارنده نیست.

 

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی تاکید کرد: تمامی کنسروها دارای پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو بوده و تحت نظارت مسول فنی تولید و عرضه می‌شوند و فرمولاسیون آنها در زمان اخذ پروانه بررسی و مورد تایید قرار می‌گیرد.

 

محمدی در پایان خاطرنشان کرد: با قاطعیت اعلام می‌شود که کنسروها فاقد هر گونه نگهدارنده هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار