آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۶۸۷۳
قطبی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

دولت مصادیق نقض حقوق بشر غربی‌ها را در سازمان‌های حقوق بشری مطرح کند

مسئول بسیج دانشجویی پردیس مرکزی دانشگاه تهران گفت: در حالی که امروز کشورمان به بهانه‌های مختلف به نقض حقوق بشر متهم می‌شود، باید دولت مصادیق نقض حقوق بشر در کشورهای غربی را در سازمان‌های حقوق بشری مطرح، و از حقوق شرعی و قانونی مسلمانان دفاع کند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمد حسین قطبی، مسئول بسیج دانشجویی پردیس مرکزی دانشگاه تهران در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه غربی ها به اسم حقوق بشر بی دینی را تحمیل کرده و جلوی دینداری را می گیرند، گفت: اجبار دختران مسلمان به شنا کردن در استخرهای مختلط سوئیس، تحمیل بی دینی بر دینداری است.

 

وی با بیان اینکه نقض حقوق بشر در غرب و اروپا به یک روال عادی تبیل شده است، افزود: در فرانسه نیز دانشجویان مسلمان را از داشتن پوشش حجاب در دانشگاه ها محروم کردند؛ واقعیت این است که این کشورها مخصوصا با اسلام و ارزشهای اسلامی سر تقابل دارند.

 

مسئول بسیج دانشجویی پردیس مرکزی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه اقداماتی از قبیل اجبار دختران مسلمان به شنا در استخرهای مختلط سوئیس با هدف تضعیف ارزشهای اسلامی در بین مسلمانان صورت می گیرد، گفت: در حالی که امروز کشورمان به بهانه های مختلف به نقض حقوق بشر متهم می شود، ضرورت دارد که دولت مصادیق نقض حقوق بشر در کشورهای غربی را در سازمان های حقوق بشری مطرح، و از حقوق شرعی و قانونی مسلمانان و انسان های ستمدیده در این کشورها دفاع کند.

 

قطبی گفت: به دولت توصیه می کنیم که در مذاکرات حقوق بشری با غرب نسبت به نقض آشکار حقوق بشر در اروپا واکنش داده و از این فرصت برای مقابله با اتهام های بی پایه و اساسی که در زمینه نقض حقوق بشر به کشورمان نسبت می دهند، استفاده کند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار