آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۷۰۸۵

تیغ تیز ترامپ بر گلوی بی‌ام‌و

دونالد ترامپ تهدید کرد آمریکا برای خودروهایی که شرکت آلمانی ب ام و قصد دارد در کارخانه جدیدی در مکزیک تولید کرده و به آمریکا صادر کند، مالیات ۳۵ درصدی دریافت خواهد کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رییس جمهور منتخب آمریکا در مصاحبه با روزنامه "بیلد" این مطلب رو عنوان کرد.

 

سخنگوی ب ام و اظهار کرده است کارخانه گروه ب ام و در سن لوییس پوتوسی مکزیک از سال ۲۰۱۹ تولیدBMW ۳ Series را آغاز خواهد کرد و خودروهای  تولید شده به بازار جهانی عرضه می‌شوند. این کارخانه در مکزیک علاوه بر سه کارخانه دیگر در آلمان و چین است که۳ Series را تولید می کنند.

 

ترامپ در این مصاحبه اظهار کرد: ب ام و باید کارخانه خودروسازی جدید خود را در آمریکا بسازد زیرا برای این شرکت بسیار بهتر خواهد بود.

 

وی حتی عنوان کرد آلمان تولیدکننده بزرگ خودرو است و خودروهای مرسدس بنز به وفور در نیویورک مشاهده می شوند اما در مقابل آلمانی‌ها به همین میزان شورولت نمی خرند و در نتیجه روابط تجاری به شکل غیرمنصفانه ای یک طرفه بوده است.

 

ترامپ گفت: وی طرفدار تجارت آزاد است اما نه به هر قیمتی.

 

بر اساس گزارش رویترز، سخنگوی ب ام و اظهار کرد این شرکت در آمریکا به طور مستقیم و غیرمستقیم حدود ۷۰ هزار شغل ایجاد کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار