همايش «نقش زنان زنداني سياسي در عصر پهلوي در ديده‌باني از نظام جمهوري اسلامي»
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۷۳۹
با حضور مجتهدزاده و دباغ برگزار مي‌شود

همايش «نقش زنان زنداني سياسي در عصر پهلوي در ديده‌باني از نظام جمهوري اسلامي»

دبير همايش و مدير انجمن زنان مبارز مسلمان گفت: دومين همايش «نقش زنان زنداني سياسي شكنجه شده در عصر پهلوي در ديده‌باني از نظام مقدس جمهوري اسلامي» با حضور مشاور رئيس جمهور در امور زنان برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، فاطمه جلالوند در نشست خبري دومين همايش «نقش زنان زنداني سياسي در عصر پهلوي در ديده باني از نظام مقدس جمهوري اسلامي» با حضور طاهره مجتهدزاده، مشاور رئيس جمهور در امور زنان و فاطمه دباغ خبر داد.

وي افزود: در اين مراسم مرضيه دباغ، مادر انقلاب با اهداي لوح يادبود انجمن، از مقام آزادگان زن شكنجه شده در عصر پهلوي تقدير خواهد كرد.

دبير انجمن زنان مبارز مسلمان در ادامه تصريح كرد: دباغ به عنوان رئيس هيئت مديره انجمن، نقش زنان در ديده باني از انقلاب را طبق معيارهاي امام راحل مورد بحث و بررسي قرار مي دهد.

لازم به ذكر است، اين همايش 19 بهمن ماه در تالار سوره مهر حوزه هنري برگزار مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار