کد خبر:۵۸۰۴۲۷
محبی نیا در گفت وگو با خبرگزاری دانشجو:

اقدام ترامپ عکس‌العمل ضدآمریکایی در کشورها را تقویت خواهد کرد

نماینده مردم میاندوآب با اشاره به اقدام اخیر ترامپ مبنی بر ایجاد محدودیت به‌منظور صدور روادید برای مردم چند کشور از جمله ایران گفت: این رویکردها عوام گرایی را در آمریکا تشدید و حتما عکس العمل ضدآمریکایی را در کشورهای منطقه تقویت خواهد کرد.

جهانبخش محبی نیا نماینده مردم مياندواب،شاهين دژ، تكاب در مجلس در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در واکنش به اقدام جدید دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا، مبنی بر ایجاد محدودیت به‌منظور صدور روادید برای مردم چند کشور از جمله ایران، اظهار داشت: ترامپ فرد نرمالی نیست و واکنش های داخلی آمریکا نسبت به اقدامات وی مبین این مسئله است.

 

وی با بیان اینکه ترامپ درصدد است تا در قاعده یک سیاست مشخص کشورش را مدیریت کند، افزود: وی می خواهد به واکنش های پوپولیستی داخل جامعه آمریکا رسمیت بخشد و همواره شعله آن را در حال اشتعال نگه دارد.

 

محبی نیا در پایان با تاکید براینکه این گونه رویکردهای ناشیانه و غیرعلمی به نفع جامعه امریکا نیست، خاطرنشان کرد: این رویکردها عوام گرایی را در  آمریکا تشدید می کند و حتما عکس العمل ضدآمریکایی را در کشورهای منطقه تقویت خواهد کرد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار