کد خبر:۵۸۱۱۶۵
معاون توسعه مدیریت منابع وزارت صنعت:

ترامپ آخرین ترانه‌اش را برای ایران سرود

معاون توسعه مدیریت منابع و امور استانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، درباره دلایل کاهش تعرفه واردات ۸ کالای اساسی گفت: تعداد کشاورزان در کشور ۳۰۰ هزار نفر است اما ۸۰ میلیون مصرف‌کننده داریم که دولت برای تامین بازار در این خصوص باید تصمیم می‌گرفت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا فیاض ظهر امروز در نشست خبری وزارت صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به پرسشهای خبرنگاران درباره کاهش تعرفه کالاهای حساس و ضروری اظهار کرد: طبیعی است که وقتی موضوعی برای تصویب در دولت مطرح می‌شود این کار با حضور تمام وزارتخانه‌ها از جمله وزارت جهاد کشاورزی انجام می‌شود.

 

وی افزود: در کمیسیونی که برنامه در آن مطرح شد وزارت جهاد کشاورزی نیز در آن عضویت داشت. آنها نیز استدلالهای خود را گفتند اما در نهایت طرح به این صورت به مرحله اجرا در آمد.

 

معاون توسعه مدیریت منابع و امور استانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: تلاش می‌شود که این تصمیم تنها برای واردات صرف نباشد و به تولید نیز کمک کند اما باید در نظر داشت که در موضوع تنظیم بازار صادرات و واردات یک طرف و تنظیم بازار در یک طرف دیگر است.

 

فیاض یادآور شد: تنظیم بازار اهمیت ویژه‌ای در این مصوبه دولت داشته و باید بدانیم که ملک‌داری کار آسانی نیست. در بخش کشاورزی 300 هزار نفر کشاورز داریم اما آن طرف 80 میلیون نفر نیز مصرف‌کننده وجود دارد که دولت برای تنظیم بازار باید میان آنها تصمیم‌گیری کند و در مواردی که محصول به موقع به بازار نرسد به شرایط تناسب زمانی تصمیم‌گیری می‌کند.

 

وی با تاکید بر اینکه دولت مکلف است که دو جنبه مصرف‌کننده و تولیدکننده را همزمان در نظر داشته باشد گفت: تلاش شد که در کاهش تعرفه‌های کالاهای اساسی به هر دو بخش توجه شود تا تولیدکننده نیز کمترین آسیب را ببیند یا اصلا آسیب نبیند.

 

ترامپ آخرین ترانه خود را برای ایران سرود

معاون توسعه مدیریت منابع و امور استانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به سوالی درباره فرمان اجرایی ترامپ مبنی بر عدم ورود ایرانیان به‌ آمریکا، گفت: دنیا با آمریکا ساخته نمی‌شود و در طول سالهای گذشته نیز محدودیتهایی در تجارت با این کشور داشته‌ایم و این آخرین ترانه‌ای بوده که برای ما منتشر کرده‌اند.

 

فیاض اضافه کرد: آمریکا برخلاف حرفهای گذشته خود که می‌گفتند تنها با دولت ایران مشکل داریم اما با مردم آن خیلی خوب هستیم این تصمیم نشان داد که این موضوع حرف واهی بیش نیست.

 

وی ادامه داد: عمده تجارت ما در کشورهای آسیایی، آفریقایی و اروپایی بوده است و حجم تجارت ما از گذشته با آمریکا در کمترین سطح بوده است و در شرایط فعلی با باز شدن درهای کشورهای اروپایی به آن سمت حرکت کرده‌ایم.

 

معاون توسعه مدیریت منابع و امور استانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص وضعیت خودروسازی در کشور گفت: در 5 تا 6 ماه گذشته محصولات خودروسازان داخلی با استقبال مناسبی مواجه شده است و با وجود اینکه خودروهای چینی امکانات و ظاهر خوبی دارند اما مردم درک کرده‌اند که هر خودروی چینی یک کالای چینی است.

 

استقبال مردم باعث شد که تولیدات خودروسازان دوباره رونق بگیرد

فیاض افزود: در شرایط فعلی افرادی که به دنبال دریافت سواری مطلوب از خودروها هستند به دنبال جنس داخلی می‌آیند و استقبال مردم باعث شده که تولیدات خودروسازان دوباره رونق بگیرد.

 

وی در ادامه درباره آینده روابط تجاری با آمریکا و احتمال تحریمهای بعدی توسط این کشور علیه بازرگانان ایرانی گفت: هنوز تحریم جدیدی اتفاق نیفتاده است اما ممکن است تحریم جدیدی حاصل شود اما در شرایط فعلی دستور اجرایی ترامپ مربوط به رفت و‌ آمد افراد است و به امور تجارت ارتباط پیدا نکرده است.

 

واکنش ایران به اقدام آمریکا را فعلا افشا نمی‌کنیم

معاون توسعه مدیریت منابع و امور استانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: در این شرایط اما کسانی که در آمریکا ارتباطات اقتصادی داشته‌اند اکنون برای رفت و‌ آمد مشکل پیدا کرده‌اند.

 

فیاض درباره اینکه آیا ایران واکنشی به این اقدام آمریکا خواهد داشت یا خیر گفت: باید صبر کنیم و ببینیم که دولت آمریکا بالاخره چه تصمیمی می‌گیرد و ما نیز اگر قرار باشد تصمیمی بگیریم نباید فعلا آن را افشا کنیم.

 

وی همچنین در خصوص وضعیت ادامه تولید پراید و پژو تا پایان سال گفت: خودرو 405 استاندارد و کشش خود را در بازار دارد و ما معتقدیم مناسب نیست تا زمانی که خودرویی برای جایگزینی در این سبک معرفی نکرده‌ایم آن را از رده خارج کنیم.

 

معاون توسعه مدیریت منابع و امور استانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: در صورتی که خودرویی مورد علاقه مردم باشد و استانداردهای اولیه را طی کند به نظرم باید تولید آن ادامه پیدا کند.

 

مردم به خرید پراید علاقه دارند

وی گفت: مردم اکنون برای خرید پراید از ماهها قبل نوبت می‌گیرند که این امر به معنای آن است که به خریداری این خودرو علاقه‌مند هستند.

 

فیاض یادآور شد: ممکن است در شرایط فعلی برخی از خودروها به قیمت پراید و پژو نزدیک باشند اما به مردم نمی‌توانیم بگوییم که از این خودروها استفاده نکنید و آنها را از رده خارج کنید.

 

معاون توسعه مدیریت منابع و امور استانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین با اشاره به خروج 40 هزار خودرو از چرخه ناوگان تاکسیرانی کشور گفت: اغلب افراد برای جایگزینی خودرو به دنبال سمند بودند و برخی نیز پژو خریداری کردند اما دست مصرف‌کنندگان را در این خصوص برای انتخاب باز گذاشتیم.

 

وی همچنین درباره اینکه چرا خودروهای هیبرید را در ناوگان تاکسیرانی توسعه ندادید گفت: این امر هزینه زیادی برای دولت به همراه داشت و ما هم‌اکنون در تولید محصولات هیبرید از دانش کافی برخوردار نیستیم و عمده تکنولوژی تولید آن در اختیار کشور آمریکاست هر چند که واحدهای آراندی ما در حال بررسی شرایط تولید آن هستند تا در آینده نیز ما بتوانیم آن را تولید کنیم.

 

فیاض در پاسخ به سوالی درباره مشکلات واحدهای تولیدی و اعلام ورشکستگی برخی از آنها گفت: هر ساله واحدهای صنعتی به جرگه تولید می‌آیند و برخی از آنها تسلیم می‌شوند اما این امر لزوما به معنی ورشکستگی آنها نیست و باید در نظر داشت که این رویه در سایر کشورهای نیز وجود دارد و ممکن است شرکتها پایان ماموریت خود را اعلام کنند.

 

معاون توسعه مدیریت منابع و امور استانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت در پایان با قدردانی از همکاری سازمانهای ذیربط در جایگزینی تاکسیهای فرسوده و اجرای کلید به کلید نوسازی ناوگان تاکسیرانی گفت: 14 ارگان در این امر همکاری کردند و با همدلی توانستیم وقتی که راننده باید 3 ماه برای آن رفت و آمد می‌کرد در کمتر از یک ساعت انجام دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بیچاره
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۳
مردم به خرید پراید علاقه دارند!!!!
مردم چاره ای ندارند!!!
یه حداقل حقوق بگیر سه سال باید کار کند تا بتوان پراید خرید!! به نظرتون گزینه دیگه ای هم داره!
سرتون رو از زیر برف بیارین بیرون... با حرفاتون دل مردم رو بیشتر از این خون نکنین...سکوت بکنید و اظهار نظر نکنید، کسی به شما خورده نمیگیرد که چرا راجع به پراید اظهار نظر نمیکنید.
27
0
شهروند
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۷
مردم از سر ناچاری پراید میخرند نه علاقمندی...
30
0
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۳
جناب آقای فیاض فرموده اند 300 هزار خانوار کشاورز داریم و80میلیون مصرف کننده.چرا به نفع همان80میلیون مصرف کننده تعرفه واردات خودرو را کاهش نمی دهند که در ایران فقط 2تا تولیدی خورو داریم .آیا 2تا تولیدی خودرو در نظر معاون محترم وزیر بیشتر از 300 هزار خانوار کشاورزمهم هستند؟البته خانوار نوشتم چون تمام خانواده کشاورزان در امر تولید زحمت می کشند.
13
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۶
مرد مومن استقبال مي كنن شما جنس خوب بيزار توليد بشه با قيمت پرايد ببين كي استقبال مي نكنه اين حرفها چيه ميگي بههت ميخندند
21
0
امیر
United Arab Emirates
۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۶
(مردم به خرید پراید علاقه دارند) خب معلومه چاره دیگه ای ندارن . مثلا اگه نخوان پراید بخرن چند تا گزینه دیگه برا خرید دارن مهندس !!؟
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۵
جای شما توی کمپانیهای امریکایی خالیه . باید بری ناسا خدمت کنی . مرد حسابی مگه مردم بدبخت غیر از پراید چیزی میبینن که بخرن؟ خجالت بکشین. دست بردارین.اگه توی اروپا پرایدو ۲۰۰ یورو بدین نگاشم نمیکنن. بعد اینجا ۲۰ ملیون یعنی ۵۰۰۰ دلار میکنین توی پاچه مردم. برو ببین با ۵۰۰۰ دلار چی میدن سوار شی.
3
0
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۱
ایا حق یک ایرانی استفاده از یک وسیله سواری که امنیت جانیش حفظ شود واز امکانات جدید بهرمند شود نیست چرا باید پراید انحصاری بازار را گرفته با قیمت بالا عرضه شود وبگوئیم مردم می خواهند با همین قیمت ماشین خوب خارجی وارد کنید ان وقت نتیجه را اعلان نمائید
8
0
sh.n
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۳
خیلی جالب مثل بد و بدتره!!! خودروی چینی وارد بازار کردند که مثلا مردم قدر خودرو های ایرانی رو بدونند !! واقعا مضحکه <<اما مردم درک کرده‌اند که هر خودروی چینی یک کالای چینی است.>> اگه بی کیفیته پس چرا وارد می کنند ..
9
0
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۱
اقای فیاض توهم زده حق انتخاب برای مردم وجود ندارد همه چیز انحصار.تعیین تکلیف شده.و مشخص .
6
0
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۱
اگر من سمتی داشتم تو دولت همین الان مینداختمت بیرون با این حرفا که میگی
12
0
وطن
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۹
معاون توسعه مدیریت منابع وزارت صنعت
اين آقا واقعاً معلوم نيست نمي داند و يا خود را به ندانم كاري زده است
خودروي پرايد و انحصار در صنايع خودرو چاره ايي براي مردم نگذاشته است
10
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۹
چی زدی عمو
15
0
پربازدیدترین آخرین اخبار