به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، میرزاده اظهار کرد: امیدواریم در دوران مدیریت جدید هیات موسس و هیات امنای دانشگاه بتوانیم راه آیت الله هاشمی رفسنجانی را که راه توسعه پایدار است، ادامه دهیم.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تبریک دهه فجر گفت: دهه فجر آغاز آزادی، استقلال و تثبیت جمهوری اسلامی ایران بود. در آن زمان امام راحل به همراه یاران خود از جمله مقام معظم رهبری و آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره) و سایر بزرگان نظام توانستند زمینههای استقرار نظام اسلامی را فراهم کنند.
میرزاده با بیان اینکه یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب عزت علمی است، گفت: تولید علمی در سال 57 کمتر از 400 مقاله و آموزش عالی محدود به بعضی شهرهای بزرگ و مراکز استانها بود که خوشبختانه با رویکرد نظام جمهوری اسلامی توسعه علمی بعنوان یکی از دستاوردهای انقلاب محقق شد.
وی افزود: در مسیر توسعه علمی کشور، دانشگاه آزاد اسلامی به پیشنهاد آیت الله هاشمی و تایید امام راحل تاسیس شد که امروز تاثیرات بسزایی در گسترش آموزش عالی و عدالت آموزش عالی داشته است.
میرزاده با بیان اینکه امروز دانشگاه آزاد اسلامی پس از 35 سال در دهه چهارم فعالیت خود قرار دارد، گفت: سه دهه اول عمر این دانشگاه در راستای استقرار و توسعه کمی بوده است، ولی در دهه چهارم تاسیس این دانشگاه در جهت توسعه کیفی گام برداشتهایم.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی به جذب اعضای هیات علمی اشاره کرد و گفت: از سال 92 تا کنون تعداد 4 هزار و 300 عضو هیات علمی ارتقاء پیدا کردهاند و 7 هزار عضو هیات علمی جدید جذب این دانشگاه شدهاند که 65 درصد آنان از اساتید دانشگاههای دولتی، 17درصد از اساتید خارج از کشور و 20 درصد از فارغالتحصیلان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی بودهاند.
میرزاده به نسبت مربی به استادیار در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: در مهر ماه 92 نسبت اساتید با مرتبه مربی به استادیاری به بالا 65 به 35 بود که امروز این نسبت معکوس شده است؛ یعنی 60 درصد استادیار به بالا و 40 درصد مربی هستند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی به توسعه تحصیلات تکمیلی اشاره کرد و افزود: طبق قانون اساسی نمیتوان جلوی تحصیل علاقهمندان را گرفت، چرا که توسعه تحصیلات تکمیلی گامی در راستای پاسخگویی به تقاضای اجتماعی افراد و در جهت جلوگیری از خروج دانشجویان از کشور است که تبعات اقتصادی و فرهنگی خاص خود را دارد.
میرزاده با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال درآمدزایی به هر قیمتی نیست، تصریح کرد: به منظور افزایش کیفیت و استانداردسازی از تعداد جذب 30 هزار دانشجوی پزشکی در سال 92 پذیرش دانشجوی پزشکی را به 9 هزار نفر رساندیم. همچنین 800 عضو هیات علمی در گروه علوم پزشکی را جذب کرده و مجوز دوره فلوشیپ تخصصی دندانپزشکی و چند رشته پزشکی برای دورههای تخصصی را کسب کردهایم.
وی به رتبه دانشگاه آزاد اسلامی در حوزههای مهندسی و پزشکی در پایگاه ISC اشاره کرد و گفت: براساس اعلام پایگاه ISC دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مهندسی رتبه نخست کشوری و در پزشکی بالینی دارای رتبه 55 کشوری از نظر تولید علمی است.