کد خبر:۵۸۳۱۳۴
عضو شورای شهر مشهد مطرح کرد:

استانداری و دولت ریالی در بحث مشهد ۲۱۰۷ کمک نکردند/ساختمان مهروماه لکه ننگ شورای چهارم

عضو شورای شهر مشهد گفت: تمام کارهایی که تا کنون در خصوص رویداد مشهد ۲۰۱۷ انجام شده در شهرداری بوده و ریالی از سمت استانداری و دولت به ما کمک نشده است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، خلیل موحد روز گذشته در نشست «شورای شهر زیر ذربین» که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد در دانشکده مهندسی این دانشگاه برگزار شد، گفت: شورای چهارم با نگاه منتقدانه به مدیریت شورای شهر گذشته رأی آورده است‌ و از ۲۵ نفر ۱۹ نفر با همین نگاه وارد شورای شهر شده‌اند.

 

عضو شورای شهر مشهد با بیان این مطلب که در شهرداری قبلی نگاه به این سمت رفت که به هر قیمتی باید شهر را گسترش دهیم، افزود: بدو ورود شورای شهر چهارم با رکود کمرشکن ملی مواجه بودیم که قطعا این رکود درآمدهای شهری را هم شامل می‌شد و این درست نقطه مقابل شورای شهر گذشته بود که متوسط بودجه سالیانه آن دوره ۶۰۰۰ میلیارد تومان به همراه هزار میلیارد تومان هزینه‌های اجرایی شهر بود؛ اما با همه این‌ها در این دوره در خدمات و عمران شهری نه تنها افول ندیدیم که حتی اقداماتی که انجام شد در سطح ملی هم قابل دفاع است، به خصوص در بحث زیرساختی و خاصه در بخش قطار شهری.

 

وی با تاکید بر این نکته که در خصوص قطار شهری کاری انجام شد که در مقایسه با کل کشور قابل دفاع است، تصریح کرد: همچنین در یک سال گذشته 600 هکتار از ارتفاعات شهر که مورد تملک قرار می‌گرفت را درختکاری کردیم.

 

عضو شورای شهر مشهد ادامه داد: طرح خط دوی قطار شهری مشهد پنج سال قبل از شورای چهارم شروع به کار کرد و علی‌رغم صرف 550 میلیارد تومان هزینه تنها 13 درصد رشد داشت، در صورتی که باید 50 درصد رشد می‌کرد؛ ما در این شورا تصمیم گرفتیم پرونده حقوقی را کنار بگذاریم و به دنبال تکمیل پروژه باشیم.

 

موحد افزود: مطابق این هدف دوباره قراردادی الحاقی منعقد کردیم که باعث شد پروژه کمتر از دو سال ۷۰ درصد پیشرفت کند.

 

وی بیان داشت: طرح کشف رود که به یکی از مشکلات سکنه آن منطقه تبدیل شده بود و فضایی آلوده را ایجاد کرده بود را به سه بخش تبدیل و قرار بر این شد، طی سه سال آن را برطرف کنیم که خوشبختانه سال گذشته مشکلات بخش اول این منطقه برطرف شد و امروز فاز دوم آن را مدیریت می‌کنیم و سال آینده مدیریت فاز سوم را در دست خواهیم گرفت.

 

موحد به تغییر مدیریت شهری در شهرداری فعلی اشاره و تصریح کرد: در مدیریت شهری قبلی نگاه تکنوکراتی حاکم بود و این نوع نگاه را می‌توان در مصوبات آن دوره و میهمانی‌ها و سفرهای خارجی که صورت می‌گرفت، مشاهده کرد.

 

۵۲ سفر خارجی تنها در روابط عمومی شهرداری سابق صورت گرفت

 

وی با بیان این موضوع که در شهرداری گذشته تنها 52 سفر به خارج برای روابط عمومی شهرداری داشتیم، خاطرنشان کرد: از اول شورای چهارم تا به امروز یک سفر خارجی و آن هم آموزشی داشتیم که 50 درصد هزینه این سفر را خود اعضای شورا دادند و در کل سه سال گذشته 700 روز سفر خارجی داشتیم که بیشتر مربوط به قراردادهای قطار شهری و پیمانکاری بوده است.

 

عضو شورای شهر مشهد به تفحص‌های انجام شده در شورای شهر چهارم اشاره کرد و گفت: سال گذشته یک تفحص در خصوص ساختمان‌های شهرداری داشتیم و این امر باعث شد تنها در یک سال 84 میلیارد تومان صرفه جویی صورت گیرد.

 

موحد با بیان این مطلب که در عرصه بودجه نویسی در پایان سال 93، دو هزار نفر ساعت کار ثبت کردیم که این اقدام حتی با کاری که مجلس انجام می‌دهد قابل مقایسه است، بیان داشت: امروز در بودجه نویسی مدلی جدید داریم و تحول اساسی در این حوزه شکل گرفته است.

 

وی تصریح کرد: در حوزه نظارت نیز شاهد تحولات اساسی در حوزه خدمات برون سپاری، بازنگری و آیین نامه‌ها بوده‌ایم؛ همچنین در بحث آسفالت نزدیک به 20 میلیارد تومان در سال صرفه جویی را شاهد بوده‌ایم.

 

عضو شورای شهر مشهد افزود: علی‌رغم اقدامات مثبتی که در شورای شهر چهارم انجام شده است در حوزه پیمانکار هیچ قدمی برنداشتیم؛ چرا که با کمبود نیرو مواجه هستیم و بودجه کامل برای بحث نظارت نداریم و با همین ۳۰۰۰ میلیارد تومانی که در سال برای شورا بسته می‌شود باید نظارت کنیم.

 

موحد با تاکید بر این مطلب که در بحث پیمانکاری‌ها در شهرداری‌ها با هدر رفت مواجه هستیم، گفت: در حوزه اعتیاد که مشهد را آزار می‌دهد نیز اقداماتی صورت گرفته است؛ همچنین ما در شهرداری سابق حدود 12 سالن ورزشی در سطح شهر داشتیم که این تعداد در شهرداری فعلی به 32 سالن رسیده و امید داریم که تا پایان چهارمین دوره شورای شهر به 60 سالن برسد.

 

عضو شورای شهر مشهد در خصوص خدماتی که در حاشیه شهر شده است، بیان داشت: با توجه به این‌که در حاشیه شهر مشهد بیماری سالک زیاد مشاهده می‌شد، علت اصلی این امر نبود آسفالت در آن مناطق بود؛ در این مدت حدود 4.5 میلیون متر مربع در آنجا آسفالت ریخته‌ایم.

 

موحد با بیان این مطلب که کار در شورا بسیار زیاد است و یکی از مسائلی که در شورا مهم است تعهد می‌باشد، تصریح کرد: معتقدم که یک تخصص به تنهایی نمی‌تواند مشکلات شهری را مرتفع کند، چنانچه در شورا کسانی باشند که در تمامی حوزه‌های فرهنگی، معماری و شهرسازی تخصص داشته باشند، عالی است به این شرط که کسی که تخصص دارد تعهد وقت گذاری برای مردم را هم داشته باشد.

 

از اقدامات فرهنگی در عرصه شهری رضایت کامل ندارم

 

وی با بیان این مطلب که در عرصه فرهنگی اقدامات جدی انجام شد، البته رضایت کامل ندارم، تصریح کرد: امروز تشکل‌های مردمی نقش جدی در عرصه فرهنگی بازی نمی‌کنند و از این بابت رضایت ندارم باید کاری کنیم که مردم نیز در مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

 

عضو شورای شهر مشهد در ادامه به المان‌های نوروزی اشاره و خاطرنشان کرد: المان‌های نوروزی در این دوره نسبت به دوره قبل بسیار تفاوت کرده است؛ چراکه در گذشته المان‌ها از نظر موضوع و محتوا و هویت ارتباطی با شهر مشهد نداشت؛ اما در این دوره سعی شده که تنها به موضوع فانتزی بودن المان‌ها اکتفا نکنیم، بلکه از نظر محتوا و بحث‌های هویتی نیز به موضوع آنان توجه شده است.

 

موحد ضمن اشاره به این نکته که ماندگاری زائر در شهر مشهد قبل از این شورا حدود هشت ساعت و در این شورا به یک و نیم روز رسیده است، ادامه داد: در دو سال گذشته علی‌رغم عدم کمک دولت حدود 500 دستگاه اتوبوس به ناوگان شهری اضافه کردیم.

 

وی به عدالت در حوزه حمل و نقل اشاره و تصریح کرد: نباید اجازه دهیم که خودروهای تک سرنشین و شخصی مدام در خیابان‌ها بیاید این کار سبب می‌شود شهر به انحطاط برود. امروز سرعت متوسط اتوبوس در شهر ما 30 کیلومتر است و این در حالی است که در تمام دنیا اولویت با حمل و نقل عمومی است و نه خودرو شخصی.

 

استانداری و دولت ریالی در بحث مشهد 2107 کمک نکردند

 

موحد در بخش دیگری از سخنان خود به رویداد مشهد 2017 اشاره کرد و گفت: تمام کارهایی که تا کنون انجام شده در شهرداری بوده و ریالی از سمت استانداری و دولت به ما کمک نشده است.

 

عضو شورای شهر مشهد تصریح کرد: ما تمام توان را طی یک سیاست‌گذاری بر برگزاری همایش‌ها و سمینارها و آوردن چهره‌های شاخص در مشهد قرار دادیم.

 

ساختمان مهروماه لکه ننگ شورای چهارم

 

وی به مرتفع سازی‌های اطراف شهر اشاره کرد و با بیان این مطلب که در این شورا مجوز مرتفع سازی بیشتر از هشت طبقه داده نشد، تصریح کرد: البته در شورای چهارم اقدامی که انجام شد و لکه ننگ محسوب می‌شود تصویب برج ۵۲ طبقه مهر و ماه در بلوار وکیل آباد بود.

 

موحد ضمن تاکید بر این موضوع که این ساختمان‌ها هیچ پیشرفتی در شهر ایجاد نمی‌کنند، یادآوری کرد: این بلند مرتبه سازی‌ها منجر به ایجاد فاصله طبقاتی می‌شود.

 

عضو شورای شهر مشهد در پایان در خصوص بلندمرتبه سازی اطراف حرم مطهر رضوی نیز خاطرنشان کرد: برای ثبت توس در یونسکو دکل‌های شهر با میلیاردها تومان هزینه جابه‌جا می‌شود؛ اما برای حرم هیچ اقدامی صورت نمی‌گیرد و اکنون بسیاری از ساختمان‌ها به‌گونه‌ای است که به جای حرم ابتدا به آن‌ها سلام داد که ساختمان شهرداری نیز در میدان شهدا از این قضیه مستثنا نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار