کد خبر:۵۸۲۳۳۵
فلاحت‌پیشه در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

اولین کاری که دولتی‌ها برای مبارزه با قاچاق می‌کنند مبارزه با کولبران است/ آنها قاچاقچی نیستند؛ قربانیان قاچاقچی‌ها هستند

نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو گفت: قاچاقچیان از کولبرها به عنوان سپر سیاست هایشان بهره می‌گیرند.
حشمت‌الله فلاحت پیشه نماینده مردم اسلام‌آباد غرب و دالاهو در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به پدیده کولبری در مرزهای کشور، اظهار داشت: مردم مرزنشین از شدت فقر و گرفتاری‌های معیشتی به کولبری روی می‌آورند این در حالی است که این شغل حتی حداقل‌های معیشتی کولبرها را تأمین نمی‌کند.


وی با اشاره به لزوم تغییر دید به پدیده کولبری، افزود: زمانی که موضوع مبارزه با قاچاق کالا مطرح می‌شود اولین کاری که دولتمردان می‌کنند مبارزه با کولبری است این در حالی است که قاچاقچیان افرادی حرفه‌ای هستند که دفاترشان در تهران و شهرهای بزرگ کشور دایر بوده و در عرصه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی کشور نفوذ دارند اما تابه‌حال هیچ‌گونه قانونی نتوانسته از ثروت‌های بادآورده آنها که در مسیر خلاف تأمین شده، جلوگیری کند.
 

فلاحت پیشه بابیان اینکه قاچاقچیان از کولبرها به‌عنوان سپر سیاست‌هایشان بهره می‌گیرند،‌ تصریح کرد: ازاین‌رو می‌بینیم مرز نه تنها نعمتی برای مردم مرزنشین محسوب نمی‌شود بلکه در مواردی به مشکل تبدیل می‌شود.

 
نماینده مردم اسلام‌آباد غرب در ادامه بیان داشت: در تحقیق و تفحصی که از قاچاق کالا و ارز در استان کرمانشاه صورت گرفت متوجه شدیم که در ازای هر یک میلیارد تومان قاچاق کالایی که توسط کولبران وارد کشور می‌شود تنها نه میلیون تومان به کولبران اختصاص پیدا می‌کند.



فلاحت پیشه با تأکید براینکه قاچاقچیان از شناسنامه مرزنشینی کولبران در جهت اهداف نادرستشان استفاده می‌کنند، افزود: کولبران در ازای مبلغی ناچیز حدود ۲۰، ۳۰ هزار تومان خطرات این مسیر ناامن را به جان می‌خرند و برای قاچاقچیان کار می‌کنند؛ در حقیقت کولبران قربانیان قاچاق کالا هستند. کولبران کسانی هستند که قاچاقچیان به اسم آنها امتیازات می‌گیرند و عملاً هیچ سودی به آنها نمی‌رسد.


وی  با بیان اینکه دولت باید مرزها را به‌گونه‌ای دیگر توسعه دهد، گفت: دولت باید بداند نمی‌توان با کارهای پرخطری که ثابت نیستند، به مردم خدمت کند.


فلاحت پیشه در پایان با اشاره به مناطق مرزی و تأثیر آنها در کاهش نرخ بیکاری این مناطق، خاطرنشان کرد: معتقدم مناطق آزاد از اهداف اولیه‌شان دور شده است چراکه تقویت و توسعه صادرات کشور و نه واردات بی‌رویه کالاهای قاچاق و مصرفی باید از اهداف اصلی آنها باشد که باید برای این منظور اقدامات زیرساختی صورت گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
دانشجوی ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۶
اگر سیستم اشتغال در کشور درست پایه ریزی می شد ما الان شاهد از بین رفتن جوانان ما نبودیم به ایده های جدید و نوپا که اقتصاد کشور را شکو فا می کرد مواجه بودیم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار