آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۳۵۰۲

جایگاه امریکا در سال ۲۰۵۰ را ببینید

شرکت مشاوره‌ای PWC اعلام کرد تا سال ۲۰۵۰ آمریکا با جاماند از هند به جایگاه سوم اقتصاد جهان افت پیدا می‌کند همچنین کشورهای اروپایی و آمریکایی افت شدید اقتصادی را خواهند داشت و چین در جایگاه نخست جهان باقی‌ می‌ماند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شرکت مشاوره‌ای PWC اعلام کرده  است که طی سه دهه آینده، چین اقتصاد جهان را تسخیر خواهد کرد و آمریکا موقعیت کنونی خود را از دست می‌دهد و حتی از هند هم عقب می‌ماند و به جایگاه سوم نزول پیدا می‌کند.

 

براساس این گزارش، روسیه هم به عنوان رهبر اقتصاد اروپا خواهد بود و جلوتر از اقتصادهای آلمان، انگلیس و ایتالیا با GDP (رشد ناخالص داخلی) 7 تریلیون دلار جلو خواهد بود. 

 

آمارها نشان می‌دهد که در حال حاضر چین بزرگترین اقتصاد جهان است و بعد از آن آمریکا در جایگاه دوم قرار دارد. 

 

هند، ژاپن و آلمان هم جایگاه‌های سوم تا پنجم را به خود اختصاص داده‌اند و بعد از آن، روسیه، برزیل، اندونزی، انگلیس و فرانسه در جایگاه‌های ششم تا دهم قرار گرفتند. 

 

در سال 2050 چین همچنان بزرگترین اقتصاد جهان باقی می‌ماند و هند جایگاه دوم را از آمریکا خواهد گرفت. 

 

نکته جالب توجه اینکه، اندونزی جایگاه خود را تا چهارم بالا خواهد کشید. برزیل در جایگاه پنجم خواهد بود و روسیه بدون تغییر نسبت به سال 2016 در جایگاه ششم باقی می‌ماند. 

 

در سال 2050 مکزیک، ژاپن، آلمان و انگلیس جایگاه‌های ششم تا دهم بزرگترین اقتصاد جهان را تشکیل خواهند داد. 

 

همچنین این گزارش حاکی است که رشد سریعی در بازارهای نوظهور و کشورهای در حال توسعه صورت خواهد گرفت، به طوری که اقتصادی E7 شامل برزیل، چین، هند، اندونزی، مکزیک، روسیه و ترکیه متوسط رشد سالانه 3.5 درصد را طی 34 سال آینده خواهند داشت و کشورهای G7 نظیر کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، انگلیس و آمریکا تنها متوسط رشد 1.6 درصد را خواهند داشت. 

 

همچنین گزارش شرکت مشاوره‌ای PWC نشان می‌دهد که رشد 4 تا 5 درصدی کشورهای ویتنام، فیلیپین و نیجریه باعث خواهد شد بزرگترین جهش در رتبه‌بندی براساس GDP برای این کشورها درنظر گرفته شود. 

 

همچنین سهم اروپا و آمریکا از GDP (تولید ناخالص داخلی) کاهش خواهد یافت، در حالی که اقتصاد چین و هند رشد قابل توجهی خواهند داشت. 

 

گزارش صندوق بین‌الملل پول نیز نشان می‌دهد که سهم تولید ناخالص داخلی جهانی چین از 18 درصد به 20 درصد افزایش خواهد یافت و هند نیز از 7 درصد کنونی به 15 درصد رشد می‌کند، اما اقتصاد آمریکا از 16 درصد کنونی به 12 درصد و همچنین آلمان از 15 درصد به 9 درصد کاهش خواهد یافت. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸
ایران هم رتبه کنونی خودش رو حفظ میکنه!
5
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۷
2050 میشه تقریبا 33 سال دیگه. تا اون موقع اسرائیل که حداقل 8 سال قبل ترش از بین رفته و بعید میدانم آمریکایی باقی مانده باشد که حالا بخواهد چندم جهان باشد.
1
3
پربازدیدترین آخرین اخبار