کد خبر:۵۸۴۱۲۸

پروازهای هند ناگهان به ایران متوقف شد!/ روابط عمومی تکذیب کرد

دو منبع آگاه اعلام کرد: به دنبال اعمال تحریم‌های جدید از سوی آمریکا علیه ایران شرکت‌های هواپیمایی هند برنامه‌های پرواز خود به ایران را متوقف و یا بازنگری می‌کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، به نقل از اکونومیک تایمز، شرکت‌های هواپیمایی هند رنامه پروازهای خود به ایران را بازنگری می‌کنند یا پروازها را متوقف خواهند کرد.

 

این تصمیم بعد از آن صورت گرفته که دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا موضع خود را بر روی جمهوری اسلامی سختگیرانه کرده و تنش‌های دیپلماتیکی در حال رخ دادن است.

 

دو منبع آگاه در این زمینه گفت: شرکت هواپیمایی ایندیا اکسپرس دومین بازنگری خود را در زمینه پروازها به تهران انجام می‌دهند که پیش از این آغاز پروازها تا اواخر امسال برنامه‌ریزی شده بود.

 

یکی از این افراد مطلع گفته است شرکت‌های هواپیمایی هند برنامه‌ جایگزینی را آماده کرده که این برنامه‌ها شامل پروازهای دهلی نو به مقصد شهر آلماتی و تاشکند است یا اینکه پروازها از دهلی نو به سمت بحرین خواهد بود اما هنوز این تصمیم نهایی نشده است.

 

بر اساس این گزارش شرکت  هواپیمایی ایندیا اکسپرس یک هواپیمای کم هزینه و دولتی است.

 

فرد مطلع دوم در این زمینه گفت: شرکت هواپیمایی گو ایر که پروازهای کم هزینه و اقتصادی انجام می‌دهد در حال حاضر برنامه پروازهای خود را به مقصد ایران متوقف کرده است.

 

سال گذشته شرکت هواپیمایی جیت ایروی قرار بود پروازهای خود را به ایران انجام دهد اما اینکه چگونه درباره تحریم‌های آمریکا پاسخگو باشد این کار را انجام نداد.

 

دولت ترامپ تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعمال کرده است. این تحریم‌ها ورود شهروندان هفت کشور به آمریکا و از جمله ایران است و همچنین تحریم افراد و شرکت‌هایی که آمریکا ادعا کرده است در آزمایش موشک‌های بالستیک نقش داشته‌اند.

 

بر اساس این گزارش تحریم‌های بین‌المللی روی ایران در سال 2015 و در دولت باراک اوباما برداشته شد. اما اخیرا ترامپ علیه ایران هشدار داده است که اکنون رئیس جمهور جدید بر ریاست است که نمی‌خواهد در برابر ایران عقب‌نشینی کندو همچنین مدعی شده است ایران تروریست درجه یک جهان است.

 

کارشناسان بر این باورند که هند با ناندرا مودی به دنبال تقویت روابط با ایران است اما هرگونه قراردادی با ایران در تضاد با برنامه‌های دولت آمریکا می‌شود. همچنین مسائل تاکتیکی هم وجود دارد شرکت‌ هواپیمایی ایندیا اکسپرس بیشتر هواپیماهای بوئینگ استفاده می‌کند و در صورتی که ترامپ بخواهد تحریم‌ها علیه ایران را ادامه دهد این شرکت برای تضمین هواپیما و قطعات خود مجبور به نامه از شرکت بوئینگ خواهد بود که قطعا به مشکل برمی‌خورد.

 

گفتنی است رضا جعفرزاده اظهار داشت: صحت و سقم خبر توقف پروازهای هند به ایران مطرح شده از سوی برخی رسانه‌‌های خارجی، تأیید نمی‌شود.

 

وی ادامه داد: هیچ‌یک‌ از شرکت‌های هواپیمایی هند پروازی به ایران ندارند اما پرواز ایرلاین‌های ایرانی به هندوستان برقرار است و روال عادی دارد.

 

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی بیان کرد: در حال حاضر شرکت‌های هواپیمایی ماهان‌،ایران‌ایر و قشم‌ایر به هندوستان پرواز دارند که پرواز آنها روال عادی و طبیعی خود را دارد.

 

جعفرزاده بیان کرد: آخرین یادداشت‌تفاهم ایران و هند برای برقراری پرواز‌های دو جانبه، سال 1389 شمسی بود که همچنان این تفاهم‌‌نامه برقرار است و به همان تعداد که ایرلاین‌‌های داخلی پروازی به کشوری برقرار می‌کنند‌، آن کشور هم می‌تواند پرواز به ایران برقرار کند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۲
..... بر سر این شرکت هواپیمایی هندی... شعور و غیر منطقی .
12
13
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۱
قابل توجه دولت کلید،،لطفا شما که عینک دارید،،قیمت گوشت را بخوانید،
49
6
ali
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۱
تو که عینک داری گوشت رو کجای پرواز هندی دیدی ؟؟!!
اونوقت ۶-۵ سال پیش عینکتو گم کرده بودی تورم ..... درصدی رو ندیدی؟؟
ناشناس
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۷
اره عینکمون گم شده بود اختلاس دوازده هزار میلیاردی پیش اومد
بعدشم عینک نداشتیم اختلاس سی و نه هزار میلیاردی رو ببینیم
علی
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۱
اتفاقا قیمت گوشت بهترین دلیل ایت چون اگر یادتان باشد گوشت مرغ کیلویی 7500 تومان شد که در شهر نیشابور بر سر توزیع مرغ درگیری بوحود آمد که در سایت مخلف هم پخش شد. اکنون بعد از 4 سال گوشت مرغ 1000 تومان ارزانتر شذه و گوشت قرمز همان قیمت سابق ثابت مانده است. در سایت قیمت های 4 سال پیش وحود دارد.
ناشناس
۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۸
نخیر هم
شما بلد نیستید.
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۷
دولت خودش بهتر از همه می داند تا بحال همین طور بوده 124برای خالی نبودن عریضه بوده است .
3
3
ali
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۴
این حرفها سیاه نماییه.می خوان دولت امید و تدبیر را تضعیف کنند.اما ما مردم مطمعنیم که دولت یازدهم برجام را به سرانجام رسانید.تورم را تکرقمی کرد رشد اقتصادی را یکبار ۳% ویکبار۴% افزایش داد بیکاری راریشه کن کرد.سایه جنگ را از سر ایران برداشت.درسته اینها را مردم فعلا احساس نمی کنند اما خود دوات اعلام کرد و از انجا که دولت دهم بود و دولت یازدهم دولت راستگویانه حتما این موضوعات اتفاق افتاده مگر نه هیچ وقت دولت یازدهم اعلام نمی کرد.بگذریم که مردم دارند با سیلی صورت سرخ می کنند.درود بر دولت راستگویان دولت عدالت گستر و قدر قدرت جهان دولت یازدهم.
12
29
نیکخواه
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۲
از قول خودت تنها صحبت کن بزار مردم حرف خودشون رو بزنن . این دولت ...... اونقدر تهمت به دولت دهم زد که نمیتونه کاری کنه حالا هم که خودش اقتصاد رو به .......کشونده میگه آینده خوب میشه داره افتخاراتاتی که اگه دولت آینده داشت اونا رو به اسم برجام خودش ثبت کنه این ........ رو تمومش کنید تو رو خدا
ناشناس
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۱
خخخخخخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۷
سلام میگن تکذیب شد این خبر اما در دولت لبخند هر..... ممکنه ...
17
4
حامد
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۶
حقیقت این است که هند هیچوقت قدرت کاملا" مستقلی نبوده حداقل در بیست سال اخیر چشمش به دهان آمریکا یا روسیه بوده .
10
2
شمیم
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۳
بنفش نمایان رکود اقتصادی را بجای کنترل تورم ! فروش نفت را جای تولید ورشد اقتصادی جا میزنند ! ...بخدا اقتصاددانان دنیا برای این جوکها گریه میکنند....
6
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۷
واقعا این کشوره ها تا کی میخوان و ترس داشته باشن
7
1
saeres
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۹
این کشور ها هم یه عده اصلاح طلب و عشق آمریکا دارن تو کشورشون که زیاد هم هستن
ناشناس
۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۲
زنده باد اصلاحات
پربازدیدترین آخرین اخبار