کد خبر:۵۸۴۱۶۵
بحران ادامه دارد

قطع آب و برق ۹۰درصد مردم خوزستان/ چیت‌چیان برای بررسی اوضاع عازم اهواز شد

در پی تشدید گرد و غبار و مه غلیظ در استان خوزستان و به دنبال آن، قطع آب و برق در شهرهای این استان وزیر نیرو به همراه معاونانش در آبفا و توانیر عازم اهواز شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اثر بروز گرد و غبار شدید در خوزستان و رطوبت بسیار بالای این استان، هم‌اکنون برق حدود 90 درصد مشترکان در 11 شهر استان خوزستان همچون خرمشهر، آبادان، شادگان و اهواز قطع شده است.


به دنبال قطع برق از ساعت 4 بامداد امروز و خارج شدن پمپ‌های آب تصفیه‌خانه‌ها و چاه‌های تامین آب شرب، آب‌رسانی در شهرهای خوزستان نیز دچار اخلال شده و هم اکنون آب در شهرهای بزرگ استان قطع است.

 

به دلیل گستردگی حادثه و تکرار این حادثه در چند هفته اخیر، "حمید چیت‌چیان" وزیر نیرو با همراهی معاونان و مدیران‌عامل توانیر و آبفای کشور بخش آب و برق این وزارتخانه برای رصد و اقدام فوری برای کنترل این بحران عازم استان خوزستان شده است.

 

این گزارش حاکی است در زمان حاضر، علاوه بر گرد و غبار شدید، رطوبت در اهواز حدود 100 درصد است و بر اثر اتصال تجهیزات و مقرره‌های برق،  پست‌‌های انتقال و توزیع وشبکه برق‌رسانی در این شهرها، از مدار خارج شده و تلاش برای برقراری جریان برق در این استان در دست انجام است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۴
مي خوابند تا مشكلي كه پيش آمد از خواب بيدار مي شوند !!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار