به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بزرگ ترین عامل افزایش نرخ ابتلا به سرطان در طول سال های گذشته این است که عمر انسان ها طولانی تر شده است. با افزایش سن عملکرد میتوکندری بدن نیز ضعیف تر می شود و همین مسئله می تواند منجر به بروز جهش های منتهی به سرطان شود.
اما فاکتورهای حفاظتی هم برای پیشگیری از ابتلا به سرطان وجود دارد نظیر مصرف ویتامین D۳، مکمل سلنیوم، ورزش و تحریک سیستم ایمنی بدن. حتی می توان با خوردن گوشت کمتر، بخصوص گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده، و میوه، سبزیجات و پروبیوتیک بیشتر باکتری های بد روده را به باکتری های خوب تبدیل کرد.
از طرف دیگر تکنیک های تشخیص زودهنگام سرطان پیشرفت کرده است. از اینرو زمانیکه سرطان تشخیص داده می شود در مراحل اولیه قابل درمان است و این به معنای زندگی طولانی تر و عدم مرگ به دلیل سرطان است.