آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۶۷۶۷

فاجعه تجاری ترامپ برای امریکا/ ترامپ رقم کسری تجاری را ۲ برابر می‌کند

دولت دونالد ترامپ در حال بررسی اعمال تغییراتی در نحوه محاسبه کسری تجاری آمریکاست که می تواند منجر به افزایش بیشتر کسری تجاری این کشور شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، منابع آگاه گفتند، دولت دونالد ترامپ در حال بررسی  اعمال تغییراتی در نحوه محاسبه کسری تجاری آمریکاست که می تواند منجر به افزایش بیشتر کسری تجاری این کشور شود و استدلال های سیاسی برای مذاکره مجدد در مورد پیمان های تجاری مهم را تقویت نماید.

 

به گفته منابع آگاه، ایده اصلی ای که مورد بحث است این است که آیا «صادرات مجدد» آمریکا باید از آمار صادرات آمریکا حذف شود یا نه. صادرات مجدد به کالاهایی گفته می شود که از کشورهای دیگر به آمریکا وارد می شود و سپس به کشوری دیگر صادر می گردد.

 

ترامپ منتقد سرسخت پیمان های تجاری از جمله موافقتنامه تجارت آزاد آمریکای شمالی (نفتا) با مکزیک و کاناداست. اعمال معیاری که موجب افزایش کسری تجاری آمریکا می شود، اهرم سیاسی لازم برای ایجاد تغییرات اساسی در پیمان های تجاری آمریکا با کشورهای دیگر را به دولت ترامپ خواهد داد.

 

اگر دولت آمریکا این شیوه جدید را به اجرا بگذارد، کسری تجاری این کشور با مکزیک حدودا 2 برابر افزایش خواهد یافت.

 

بر اساس این گزارش، کارکنان نمایندگی تجاری آمریکا با به کار گیری این شیوه جدید برای محاسبه کسری تجاری آمریکا مخالفت کرده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار