حضور فعال حلقه‌های صالحین، ضامن حفظ نظام اسلامی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۸۱۳۰
مسئول دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های بوشهر:

حضور فعال حلقه‌های صالحین، ضامن حفظ نظام اسلامی است

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های بوشهر با بیان اینکه بسیج و حلقه‌های صالحین تاثیر بسزایی در عرصه فرهنگی دارند، گفت: به طور یقین حضور فعال حلقه‌های صالحین در جامعه، ضامن حفظ نظام اسلامی است.

 

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام عباس دشتی، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های بوشهر در جمع مربیان حلقه های صالحین بسیج گفت: هدف از برگزاری دوره های حلقه های صالحین ایجاد توانمندی های اولیه و ارتقاء دانش در حوزه های معرفتی و بصیرتی در اقشار مختلف جامعه است.

 

وی با بیان اینکه بسیج و حلقه های صالحین تاثیر بسزایی در عرصه فرهنگی دارند، افزود: به طور یقین حضور فعال حلقه های صالحین در جامعه، ضامن حفظ نظام اسلامی است.

 

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های بوشهر تصریح کرد: سازماندهی بسیجیان در حلقه های صالحین باعث شور و نشاط، مطالعه، هم اندیشی و حل مشکلات فرهنگی- اجتماعی می شود که خود مقدمه ای برای کارهای تاثیرگذار و بزرگ بسیج در جهاد فرهنگی است.

 

دشتی با اشاره به اینکه باید برای کیفی سازی این حلقه ها تلاش های بیشتری صورت گیرد، گفت: یکی از مهمترین اثرات حلقه های صالحین بصیرت افزایی به مردم جامعه است.

پربازدیدترین آخرین اخبار