به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ جلسه روز پنج شنبه جبهه مردمی نیروهای انقلاب به خوبی نشان داد که جریان انقلابی در سراسر کشور هم نسبت به مسائل کشور دغدغه مند هستند و هم آن که می خواهند یک جریان مداوم و انقلابی را برای کشور طراحی و پی ریزی کنند.
از آن روزهای نخستین شکل گیری جبهه مردمی واکنشهای گوناگونی علیه و یا له جبهه شکل گرفت به طوری که برخی معتقد بودند که جریان حاضر صرفا یک جریان انتخاباتی است و ادعای ایجاد یک جبهه سراسری در کل کشور فقط یک شعاری بیش نخواهد بود که تحقق پیدا نخواهد کرد.
البته هرچند که انتظار می رفت نیروهای انقلاب اسلامی پیش از این به فکر ایجاد یک جریان سراسری و پایدار باشند اما روند شکل گیری و سرعت کار جبهه نشان داد که می توان نقایص گذشته را نیز جبران کرد.
جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با یک همت جدی در کل کشور توانست اقشار مختلف مردم را جهت پیوستن و همراهی این جریان با خود هماهنگ نماید مردمی که دغدغه های اصلی آن ها گره خورده با ضرورت های اصلی و نیازهای اساسی کشور است و این گام مهمی برای تحقق دستاوردهای متعالی انقلاب اسلامی ایران می باشد.
رهبر معظم انقلاب در سخنانی می فرمایند: ما عقیده داریم که اگر چنان چه کسانی بخواهند برای انقلاب کار کنند و این ها متشکل نباشند، مجتمع نباشند، نخواهند توانست از لحاظ کیفیت و از لحاظ کمیت آن کاری را بکنند که یک گروه متشکل انجام خواهد داد. تشکیلات یکی از فرائض هر گروه مردمی است که یک هدفی را دنبال می کنند.تشکیلات یعنی نظم، یعنی تقسیم وظائف، یعنی ارتباط و اتصال ،و زنجیره ای کارکردن؛ این معنای تشکیلات است. این چیزی است که نه فقط بد نیست، بلکه یک چیز خوب و بلکه یک چیز ضروری است.
هم چنین رهبر معظم انقلاب در جایی دیگر می فرمایند:
ما اعتقادمان این است که بهترین راهی و برترین حربهای که میتواند راهها را باز کند و هدایت الهی را و هدایت انقلابی را در ذهنها و جانها بنشاند و به میوه بیاورد، مثمر بکند؛ یک تشکیلات است.
شهید مرتضی مطهری نیز در کتاب ده گفتار می گوید: کسانی که بیشتر وعمیق تر مطالعه کرده اند به این نتیجه رسیده اند که تأثیر و اهمیت سازمان و تشکیلات و رژیم اجتماعی از تأثیر و اهمیت زعماء بیشتر است..( ده گفتار ، مشکل اساسی در سازمان روحانیت،ص281)
حضور گسترده اقشار مختلف مردم از سراسر کشور در مجمع عمومی سه هزار نفری نشان از آن داشت که نیروهای انقلاب اسلامی با آن که دارای اختلاف سلیقه هستند اما می توانند وحدت مناسبی را جهت رسیدن به اهداف اصلی شکل دهند به طوری که دوشادوش هم بتوانند تصمیمات خلاقانه و بدور از تعصبات سیاسی را گرفته و آن ها را به مرحله اجرایی بگذارند.
هرچند که شکل گیری جبهه مردمی نیروهای انقلاب یک کار تشکیلاتی اساسی است باید توجه داشت که این کار تشکیلاتی نباید نسبت به وقایع مهم و ضروری در کشور و نیز مدیریت خاص و عام کشور بی تفاوت باشد و به همین دلیل لازم است تا روند مناسبی برای حضور در عرصه مدیریتی کشور پی ریزی نماید.
باید دقت داشت که جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با هم فکری و تقویت اندیشههای داخلی به همراه هم افزایی که در راستای تحقق آرمانهای اصیل انقلابی می باشد شکل گرفته است و بر همین اساس به ایمان مشترک، باور مشترک و نقطه نظرهای مشترک تجمیع شده و علاوه بر پاسداشت ارزش ها، سازنده نیز باشد به طوری که خروجی این مسیر باید به حل مشکلات جامعه تبدیل شود که البته هدف نهایی این جبهه نیز بر همین مبنا برنامه ریزی شده است.