55 واحد آموزشي با 202 کلاس درس در استان گيلان به بهره برداري مي رسد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از رشت، روح الله قهرماني صبح امروز در مراسم افتتاحيه دبيرستان دخترانه استقلال در شهرستان رضوانشهر با اشاره به خدمات نظام و دولت نهم و دهم، اظهار داشت: حضور در منطقه رضوانشهر تأکيدي است بر اينکه ما براي توسعه و تعالي اين شهرستان احترام قائليم و اين احترام بايد در همه سطوح اداري استان جاري باشد.
وي افزود: اهتمام دولت بر آن است که به هر شکل ممکن راهي در دل مردم پيدا و مشکلات آنان را حل کند.
قهرماني گفت: در مدرسه سازي، نهضتي به معناي واقعي کلمه اتفاق افتاده است که اين نهضت از سال 79 در گيلان آغاز شد و خصوصاً در سال هاي اخير کارهاي خوبي صورت گرفته، اما ظرفيت براي کار و تلاش بيشتر وجود دارد.
استاندار گيلان در ادامه با اشاره به اينکه رضوانشهر شهرستان جديدي است و لازم است که بيشتر به آن توجه شود، خاطر نشان کرد: تا دهه فجر سال آينده همه مصوبات سفر هيئت دولت بر اساس برنامه زمانبندي باقي مانده اجرايي مي شود.
وي ضمن دعوت به حضور مردم در مراسم 22 بهمن، گفت: با حضور پرشور خود هيبت دشمن را شکست خواهيم داد./انتهاي پيام/