آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۰۲۰۴
مسئول بسیج دانشجویی فارس

کاخ‌نشینان به دنبال فاصله انداختن بین امام و امت هستند

مسئول بسیج دانشجویی استان فارس با اشاره به اینکه برخی امروز در کشور کاخ‌نشین شده‌اند، اظهار داشت: این افراد تلاش می‌کنند تا بین امام و امت فاصله بیفتد و دشمن بزک‌کرده را به مردم قالب کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسماعیل قزل‌سفلی بعدازظهر امروز در سومین یادواره یک‌صد شهید دانشجومعلم استان فارس با اشاره به اینکه اگر امروز شهدا بودند پیمان خود را با وادادگان انقلاب می‌شکستند، اظهار داشت: امروز شکم‌پرست‌ها به جنگ انقلاب آمده‌اند.

 

وی افزود: امروز برخی تلاش دارند تا با تحریف خط امام، مکتب وی را که حاصل عقلانیت بود، به فراموشی بسپارند و آنها از گذشته انقلابی خود پشیمان و خسته هستند اما به دلیل اینکه از گوشت انقلاب فربه شده‌اند، دست از سر این انقلاب برنمی‌دارند.

 

قزل‌سفلی با اشاره به اینکه برخی امروز در کشور کاخ‌نشین شده‌اند، اظهار داشت: این افراد تلاش می‌کنند تا بین امام و امت فاصله بیفتد و دشمن بزک‌کرده را به مردم قالب کنند.

 

وی ادامه داد: امروز در کشور دوقطبی انقلابی و اشرافی گری روبه‌روی یکدیگر قرار گرفته است و دانشجو باید بداند که وارث خون شهدایی است که در باتلاق‌های شلمچه، قله‌های کردستان، جزایر مجنون، میعادگاه هویزه و ... تکه‌تکه شدند تا تفکر انقلابی از بین نرفته و اشرافی گری بر مملکت حاکم نشود که متأسفانه امروز برخی بدون توجه به ارزش‌های انقلاب و شهدا کاخ‌نشین شده و از گوشت انقلاب فربه شده‌اند.

 

این مقام مسئول افزود: جریان جوان انقلابی امروز وظیفه دارد که در صحنه‌های انقلاب حضور پیدا کرده و اجازه ندهد که برخی با سوارشدن بر موج شهدا برای خود برج و بارو بسازند و این را بداند که این انقلاب به‌سادگی به دست نیامده است و اگر دیروز شهدای ما روی سیم‌های خاردار تکه‌تکه شدند، امروز دانشجوی ما باید در دانشگاه‌ها ادای دین کند.

 

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما وارثان شهدایی هستیم که مانند شمعی سوختند تا اندیشه ناب انقلاب اسلامی استمرار یابد و بابیان اینکه شهدا جان خود را برای دفاع از میهن اسلامی فدا کردند افزود: امروز ما باید با تکیه‌بر دانش، ایمان، اخلاص و مجاهدت همراه با بصیرت در عرصه‌های سازندگی، علمی، فرهنگی و ... گام‌های عاشقانه بزرگ‌تری برداریم.

 

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس بابیان اینکه شهید جاویدی اجازه نداد که تنگه احد دیگری به وجود آید تصریح کرد: امروز تنگه احد دانشجویان پاسداری از انقلاب اسلامی در دانشگاه با عزم پولادین و منطقی مستحکم است.

 

قزل‌سفلی با اشاره به فضای دوقطبی انقلاب و منافع، انقلابی‌گری و اشرافی‌گری اضافه کرد: برخی شکم‌پرستان به جنگ انقلاب اسلامی آمده‌اند و اگر شهدا امروز نیز بودند، پیمانشان را با وادادگان انقلاب می‌شکستند.

 

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس بابیان اینکه شوربختانه برخی از مسؤولان کاخ‌نشین شده‌اند ادامه داد: این افراد یادشان رفته که انقلاب اسلامی برای پابرهنگان بوده است و شهدا اگر امروز بودند در فتح قله‌های علمی درنگ نمی‌کردند.

 

وی افزود: تربیت نسل آینده به دست دانشجومعلمان است، از این‌ رو باید به وظیفه خود به نحوه شایسته‌ای عمل کنند.

 

مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس، دشمن‌شناسی را یکی از وظایف نسل جوان برشمرد و تصریح کرد: برخی از افراد تلاش می‌کنند تا اتصال بین امام و امت قطع شود و دشمن بزک‌کرده را به ما قالب کنند و بابیان اینکه انقلاب به‌راحتی به دست ما نرسیده و برای آن هزینه‌ها داده شده است، گفت: امروز نیز باید برای انقلاب اسلامی هزینه دهیم و حافظ آن در دانشگاه باشیم و همچنین با دفاع از آن ادای دین کنیم.

 

وی بابیان اینکه ماندگاری انقلاب اسلامی به در صحنه بودن جوانان انقلابی است افزود: جریان جوان مؤمن انقلابی وظیفه دارد در صحنه‌های دفاع از انقلاب اسلامی حضور فعال داشته باشد.

 

سخنرانی سید ناصر حسینی نویسنده کتاب پایی که جاماند، حجت‌الاسلام سجاد نیک‌خو مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان فارس، مراسم پرده‌خوانی توسط حجج‌اسلام میثم و محسن وافی، اجرای گروه سرود، مداحی، گل‌باران قبور مطهر دو شهید گمنام مدفون در دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر شیراز از دیگر برنامه‌های این یادواره بود.

 

این یادواره در راستای کنگره سرداران و ۳۸۴ شهید دانشجوی استان فارس به همت بسیج دانشجویی دانشگاه‌های فرهنگیان فارس با همکاری مدیریت دانشگاه فرهنگیان این استان برگزار شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار