آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۰۳۶۵

ریسک بروز معایب تولد در مادران مبتلا به زیکا ۲۰ برابر است

طبق گزارش جدید محققان آمریکایی، زنان باردار آلوده به ویروس زیکا ۲۰ برابر بیشتر نوزاد مبتلا به برخی نقایص را به دنیا خواهند آورد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به گفته محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در آمریکا، در صورت توجه به ناهنجاری های مغزی و میکروسفالی، این ریسک در مورد مادران آلوده به ویروس ۳۰ برابر بیشتر خواهد بود.

 

نوزادان مبتلا به میکروسفالی با سری کوچک تر از حد نرمال و مغزی رشدنیافته متولد می شوند.

 

دکتر جنت کراگان، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «باید توجه داشت که در این گزارش فقط به بررسی ناهنجاری های فیزیکی به هنگام تولد پرداخته شده است. اگرچه زیکا می تواند موجب بروز مشکلات دیگری نیز در آینده شود.»

 

یافته ها نشان می دهد تولد نوزادان با نقایص فیزیکی به هنگام تولد از مادران مبتلا به زیکا در سال ۲۰۱۶ در حدود ۶ درصد بوده است که در حدود ۶۰ نوزاد به ازای هر ۱۰۰۰ تولد است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار