کد خبر:۵۹۰۳۷۶
سلطانی‌فر پس از حضور در مجلس:

سالانه ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبارات مازاد به حوزه ورزش تزریق می‌شود

وزیر ورزش و جوانان مجلس با بیان اینکه آمار طلاق در برخی استان‌ها نگران‌کننده شده، از افزایش شمار مراکز مشاوره با هدف مشاوره‌دهی به زوج‌های جوان به منظور تحکیم بنیان خانواده خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان بااشاره له برخی پروژههای نیمه تمام ورزشی، اظهار داشت: نزدیک 4 هزار پروژه نیمه کاره ورزشی به دلیل عدم توزیع منابع مناسب در کشور  وجود دارد که  تکمیل این پروژه‌ها با احتساب تورم امسال به حدود 11 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، درواقع با این مقدار اعتبار می‌توانیم تا اواخر سال 96  این پروژه‌های نیمه کاره را تکمیل کنیم اما با در نظر گرفتن تورم سال آینده این مبلغ افزایش خواهد داشت.

 

تزریق سالانه 1100 تا 1200 میلیارد تومان به ورزش کشور به دنبال مصوبه مجلس

 

وزیر ورزش و جوانان مجلس بیان کرد: با اختصاص 27صدم درصد از 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده به امور ورزشی، سالیانه 1100 تا 1200 میلیارد تومان به تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره اختصاص داده می‌شود، البته 20 درصد از این مقدار به اشتغال و ازدواج جوانان می‎رسد و باقی‌مانده را در استان‌ها توزیع خواهیم کرد تا به سمت عدالت در توزیع منابع برویم.  

 

وی ادامه داد: در برنامه ششم هزینه‌های بخش خصوصی در حوزه ورزش به عنوان هزینه‌های قابل قبول مالیاتی به تصویب رسید که این روند باید ادامه پیدا کند تا بخش خصوصی و بنگاه‌های اقتصادی راغب به سرمایه‌گذاری در حوزه‌های ورزشی  شوند.

 

افزایش مراکز مشاوره در کشور به دنبال نگران‌کننده شدن آمار طلاق

 

سلطانی‌فر یکی از برنامه‌های خود را راه‌اندازی خانه‌های جوانان و مراکز مشاوره ازدواج  در استان‌ها معرفی کرد و افزود: حل مسائل و مشکلات جوانان نیاز به عزم تمام وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها دارد، اما از آنجا که آمار طلاق در تعدادی از استان‌ها نگران‌کننده شده، ضروری است برای تحکیم بنیان خانواده، زوج‌های جوان از مشاوره مناسب توسط افراد صاحب‌نظر برخوردار شوند لذا مراکز مشاوره طی 4 ماه گذشته از  54 مرکز به حدود 90 مرکز افزایش پیدا کرد و این تعداد در چند ماه آینده دو برابر خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار