به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش که امروز در جمع مردم خرم آباد سخنرانی می کرد بیان داشت: استان لرستان، خطه غیور مردان و شیر زنان ایران زمین است.لرستان را به صفا و صمیمیت می شناسیم، لرستان را به پر کاری و پر تلاشی و غیرت می شناسیم.قوم بزرگ لر ، همواره در مقابل بدی ها،ظلم ها و استکبار و استعمار ایستاده است و هیچگونه انحرافی را به خود راه نداده است، این یعنی اصالت و هویت یک ملت؛ ملتی که این میزان منسجم و مستحکم، ناخالصی ها را به خود راه نداده است ولی محرومیت های زیادی در این استان دیده می شود که باعث رنجش انسان می شود.
وی ادامه داد: در استان لرستان با ذخائر خدادای،منابع طبیعی و نیروی انسانی جوان و پرتلاش و باغیرت و فرهیخته شاهد آنیم که در هر خانواده یک یا چند جوان بیکار به دنبال فرصت شغلی می گردند.
رئیس سابق سازمان ملی جوانان افزود: جوانان لرستان،با این همه استعداد،دانش و تلاش خود ، از بسیاری از فرصت های این کشور بی بهره اند؛ باید فکری اندیشید. با گفتار درمانی برای این جوانان شغل ایجاد نمی شود، با زندگی در خاطرات برای جوانان شغل ایجاد نمی شود.
وی ادامه داد: انسان در برهههای زمانی گوناگون، تکلیف و وظایف مختلفی دارد؛ امام عزیز به ما یاد داد که مأمور به انجام وظیفهایم نه نتیجه. هر چند این امر ،منبعث از تعالیم ناب اسلامی است.
عضو هیئت رئیسه مجلس نهم با اشاره به روز 22 اسفند ماه، روز بزرگداشت شهدا تاکید کرد: امروز روز شهید است؛ بزرگترین یاد شهیدان، تلاش برای ساختن ایران و رونق تولید و اشتغال است.امروز جوانان ما نیازمند برپایی نهضت کار و نشاط در کشورند.شهدا را اینگونه می توانیم خوشحال کنیم که نه با حرف بلکه با عمل برای رفع محرومیت از جای جای این کشور و ایجاد شغل برای جوانان برای تشکیل یک زندگی آبرومند و آرام تلاش کنیم؛ آن موقع است که در مسیر شهدا هستیم.
معاون رئیس جمهور سابق در ادامه بیان داشت: تکلیف و تکلیفمداری را نباید لوث کرد. تکلیف فقط حضور در انتخابات و گرفتن مناصب دولتی به قصد کسب قدرت نیست.
وی تاکید کرد: برخی اوقات تکلیف انسان جهاد در راه خدا به همراه ایثار و شهادت طلبی است؛ ایثار و شهادت طلبی فقط در جنگ سخت معنی نمیدهد، گاهی اوقات ایثار و شهادت طلبی در جنگ نرم یعنی گذشتن از آبرو برای عزت اسلام است.
بذرپاش گفت: در سطوحی پایین تر از آبرو، گاهی انسان نیاز است برای حفظ عزت جمهوری اسلامی، از خوشیهای حلال هم دست بردارد و مطابق دستورات اسلامی، شبیه پایینترین اقشار مردم از نظر اقتصادی، زندگی ساده ای داشته باشد.
وی ادامه داد: امروز «در خانه نشستن» يعني بي همتي و بي تفاوتي. يعني سوداي جمع كردن حقوق و ملك و مسكن و زمين. يعني حرص زدن براي سود سهام و مابه التفاوت دلالي و ارز فروشي. يعني چشم داشتن به سله و عنايت دروغين غرب و شرق. يعني تنبلي، رخوت، خستگي، بي اعتقادي و بي اعتنايي به مردم. اين خانه نشستن يعني در انتظار مرگ طبيعي تدريجي خود و جامعه بودن. اين يعني بي عزتي.
عضو هیئت رئیسه سابق مجلس گفت: ایثار و شهادت در قاموس مدیران منفعت طلب جایی ندارد و ماندگاری و اعتلای قوای مادی و معنوی یک کشور در توسعه روحیه ایثارگری است و نه توسعه روحیه ویژه خواری.
وی ادامه داد: متاسفانه با ضعیف ترین دولت پس از انقلاب مواجهیم؛آنچه امروز مورد نیاز کشور است مدیریتی از جنس مردم و در کنار مردم است و مدیریت های برج نشین با روح ایثارگری در تضاد است.
دکتر بذرپاش تاکید داشت: مدیریت اگر در کشور غیر مردمی شد، در مسیر عکس نیاز و خواسته مردم حرکت خواهد کرد.
وی افزود: سخن ما با خیلی از دوستان این نیست که حتما دزدی کردید که اشرافی زندگی میکنید، حرف ما این است که اگر حلال هم هست، زندگی اشرافی، تا زمانی که کشور این همه مشکلات دارد در شأن مدیران جمهوری اسلامی نیست. مدیران یکی را انتخاب کنند: کار شبانه روزی برای مردم و تن ندادن به زندگی اشرافی یا ترک سمت مدیریت و ادامه زندگی اشرافی ان شاءالله حلال خود!
مشاور امور اجتماعی رئیس جمهور سابق گفت: لازمه پیشرفته بودن توجه عادلانه به همه مردم است نه اینکه فقط مدیران در رفاه باشند.
وی ادامه داد: آبروی کشور به پذیرایی از مهمانان خارجی در کاخها نیست، آبروی کشور به رفاه و تعالی مردم است.
بذرپاش تاکید کرد: مگر میشود مدیر جمهوری اسلامی بود و به روح قانون اساسی که مورد تأیید مردم است باور نداشت؟ روح قانون اساسی، اجرای قوانین اسلامی از قبیل عدالت اجتماعی، دستگیری از مستضعف، مقابله با ظلم حتی به قیمت از دست دادن جان شیرین است.
رئیس سابق سازمان ملی جوانان گفت: مسئول بودن مسئولان یعنی به هر قیمتی در راس اجرا نباشیم و اگر نمی توانیم، صادقانه با مردم در میان بگذاریم و حتما مردم ما بزرگوراتر از آنند که به دل بگیرند.
وی ادامه داد: مسئولیت مسئولان یعنی مسایل حساس کشور چه در سیاست خارجی و چه در سیاست داخلی را وجه المصالحه بقای خود و قبیله خود قرار ندهیم.
بذرپاش در خصوص اقتصاد مقاومتی و وضعیت حال حاضر آن گفت: متولیان اقتصاد مقاومتی امروز باید شفاف پاسخ گوی عملکرد خود باشند نه اینکه دایما طفره بروند و از گذشته به آینده حواله دهند. ناامید کردن نخبگان و سرمایه های واقعی جامعه بویژه جوانان با اسم رمز امید دقیقا با چه هدفی صورت می گیرد؟
وی در ادامه گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی امروز بگوییم کدام قسمت اقتصاد کشور مستحکم و رقابتی شده و آیا از دیوار تحریم ها عبور کرده است؟ اقتصاد مقاومتی یعنی ذهن و بازوی جوان ایرانی در کشور کار کند نه نیروی کار آماده در صف ویزا برای فلان کشور خارجی باشد. اقتصاد مقاومتی یعنی بازار کشور توسط برخی آقایان مسئول به حراج گذاشته نشود.
وی با ابراز تاسف از وضعیت اقتصادی کشور گفت: برخی مسئولان در جلسات اقتصاد مقاومتی گویی دارند یک ختم محترمانه برای اقتصاد کشور میگیرند و صرفا ابراز تاسف می کنند.
بذرپاش تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی از بی تصمیمی خارج شدن و دست به عمل زدن . اگر مسئولان در قبال اقتصاد مقاومتی احساس مسئولیت می کردند امروز تولید کننده ایران مات و مبهوت نبود و به وارد کننده تبدیل نمی شد.
بذرپاش تاکید کرد: نرم افزار فکری برخی مدیران ارشد متناسب با اداره یک کشور وابسته و مستعمره هم نیست چه برسد به یک کشوری چون ایران که دارای توانمندیهای خیره کننده در فناوری های پیشرفته است.
وی در ادامه گفت: گاهی اوقات باید بپذیریم که ساختار فکری مان دیگر توان کارهای پیچیده اجرا را ندارد و خواسته یا ناخواسته سد متخصصان و نخبگان کشور نشویم. مسئول بودن مسئولان یعنی مدیر هزینه نبودن.
وی ادامه داد: مسئول بودن مسئولان یعنی عدم تبدیل درآمدهای نفتی به کالای مصرفی، مسئول بودن مسئولان یعنی شجاعانه با جوانان مواجه شدن و سیاستهای کلان کشور را با آغوش بازپذیرفتن و عمل کردن، مسئول بودن مسئولان یعنی فرصتهای کشور را برابر توزیع کردن.
وی همچنین در پایان صحبت های خود با اشاره به موضوع فرهنگ و اقتصاد گفت: رفاه و تعالی مردم با اقتصاد مقاومتی و با فرهنگ ناب اسلامی قابل تحقق است و آینده از آن شما ملت قهرمان است و روز پیروزی بر مدیریت های اشرافی و فاصله گرفته ها از مردم نزدیک است.