راهپيمايي 22 بهمن خنثي کننده توطئههاي استکبار جهاني است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از سمنان، دکتر عباس رهي در پيامي به مناسبت فرا رسيدن 22 بهمن ماه، پيروزي انقلاب اسلامي را نشانگر تحقق وعده الهي در استقرار حکومت محرومان و مستضعفان دانست و اظهار داشت: اينک انقلاب اسلامي در آستانه ورود به سي و يکمين سال پيروزي انقلاب همچنان شاداب، جوان و پرخروش به راه خود ادامه مي دهد.
وي انقلاب ايران را انقلابي دانست که ريشه در باورها، اعتقادات و رشادتهاي ملتي دارد که در دفاع از دين، آزادي و استقلال خود با تاسي از نهضت جاودانه سيد الشهدا (ع)، از هيچ قدرتي نهراسيده و اراده پولادين اين ملت برتوطئه هاي قدرتهاي استکباري در دوران اوج گيري انقلاب و هشت سال دفاع مقدس و فتح عرصه هاي مختلف علمي و فناوري فايق آمده است.
رهي در ادامه افزود: براي پاسداشت يوم الله 22 بهمن و استمرار راه رهايي بخش شهيدان والا مقام و به نمايش گذاشتن اقتدار ملي جهت حفاظت از شرف و عزت خود در مقابل قدرت نمايي ها و فتنه گريهاي گروهي فريب خورده و ايادي آمريکا و صهيونيست جنايتکار، بار ديگر آحاد مردم استان سمنان در صفوفي متحد و يکپارچه به ميدان مي آيند.
استاندار سمنان تاکيد کرد: فردا مردم ايران به دنيا نشان خواهند داد که اين ملت بزرگ در سايه رهبري حکيمانه مقام معظم رهبري تا آخرين قطره خونشان از کيان نظام مقدس جمهوري اسلامي و حمايت از اصل مترقي ولايت فقيه و حفظ دستاوردهاي بزرگ انقلاب در تمامي عرصه ها دفاع کرده و تمامي ترفندها و توطئه ها را خنثي ميکنند./انتهاي پيام/