کد خبر:۵۹۲۴۵
برپايي جلسه موعود شناسي در دانشگاه پيام نور بروجن
جلسه اي از سلسله جلسات سير مطالعاتي بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور بروجن ديروز با بررسي کتابي با عنوان «در انتظار ققنوس» که کاوشي در قلمرو موعود شناسي و مهدي باوري است در نماز خانه اين دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، در اين جلسه دانشجويان ضمن آشنايي اجمالي با اين کتاب به بحث و بررسي در مورد آثار موجود در مورد حضرت مهدي(عج) پرداختند.
بر پايه اين گزارش، کتاب «در انتظار ققنوس»، نوشته سيد ثامر هاشم الحميدي و ترجمه مهدي عليزاده داراي دو فصل موعود شناسي و مهدي باوري است.
بر اين اساس، در فصل اول اين کتاب با استناد به آيات مختلف قرآن کريم، احاديث ائمه معصومين(ع) و راويان اهل سنت و با اشاره به مطالب کتب اديان مختلف، بر تحقق وعده الهي در مورد مهدي موعود(عج) تأکيد شده است.
در پايان اين جلسه با اشاره به توجه عميق غرب به مهدويت و شيعه شناسي، بر لزوم مطالعه و بررسي دقيق و افزايش آگاهي جوانان بويژه دانشجويان تأکيد شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰