آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۳۹۴۶
مازیار حسینی:

متروی فرودگاه امام خمینی نیمه اول امسال راه‌اندازی می‌شود

معاون حمل و نقل شهرداری تهران گفت:راه اندازی متروی فرودگاه حضرت امام (ره) و بهره برداری گام به گام خطوط ۶ و۷ مترو درنیمه نخست سال جاری از جمله اقداماتی است که با نامگذاری امسال همخوانی دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، دکتر مازیار حسینی در دیدار نوروزی مدیران حمل و نقل شهری با شهردار تهران، گفت: این که در یک سال به صورت همزمان عملیات ساخت سه خط مترو و ایستگاه های آن به طور شبانه روزی انجام شود، کار بسیار دشوار، حساس و عظیمی بود که در سال ۹۵ در تهران عملیاتی شد و در سال ۹۶ شاهد به بار نشستن محصول این کار بزرگ و استفاده شهروندان عزیز از حاصل دسترنج خدمتگزاران خود در مجموعه مترو خواهیم بود.

 

وی با تأکید بر این که پایانه شهید کلاهدوز در خط ۴ مترو در محدوده افسریه در شرق تهران در روزهای آینده مورد افتتاح خواهد شد، خاطرنشان کرد: علاوه بر این، راه اندازی متروی فرودگاه حضرت امام (ره) و بهره برداری گام به گام خطوط ۶ و ۷ مترو در نیمه نخست سال جاری از جمله اقداماتی است که با نامگذاری امسال یعنی «اقتصاد مقاومتی؛ تولید – اشتغال»  همخوانی دارد و شهروندان در سال ۹۶ شاهد تحقق آن خواهند بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار