رشد 212 درصدي دانشگاه پيام نور فارس در جذب تعداد دانشجو
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، دکتر عليرضا موغلي امروز در نشست خبري در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تا سال 85 تعداد مراکز دانشگاه پيام نور در فارس 18مرکز بود که با شروع به کار دولت نهم و توجه ويژه شخص رئيس جمهور به توسعه آموزش عالي و پيگيري نمايندگان مجلس، شمار مراکز و واحدهاي دانشگاه پيام نور فارس تا بهمن ماه سال جاري به 40 مرکز و واحد افزايش يافت.
وي افزود: خوشبختانه با راه اندازي اين مراکز، شعار «دانشگاه با عنوان آموزش براي همه، همه جا و همه وقت» محقق شد و امروز در سي و يکمين بهار انقلاب سرافرازانه افتخار مي کنيم که هيچ جوان استان فارس حتي در مناطق دورافتاده از آموزش عالي محروم نيست.
رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس درباره تعداد دانشجويان اين دانشگاه نيز گفت: هم اکنون بيش از 70 هزار دانشجو در فارس به تحصيل مشغولند که اين ميزان نسبت به تعداد دانشجويان در سال85 (24هزار نفر)، نشانگر رشد 212 درصدي است.
موغلي افزود: دانشگاه پيام نور استان فارس در جذب دانشجو در رتبه سوم کشوري قرار گرفته است.
وي رشته هاي فعال در مقطع کارشناسي در دانشگاه پيام نور استان فارس را 55 رشته عنوان کرد و يادآور شد: در مقطع کارشناسي ارشد نيز 1000 دانشجو در هفت رشته در مرکز شيراز مشغول به تحصيلند.
رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس در ارتباط با ايجاد مقطع دکترا در دانشگاه پيام نور شيراز اظهار داشت: براي نخستين بار زمينه پذيرش دانشجوي دوره هاي دکتراي تخصصي در برخي رشته ها در اين دانشگاه فراهم شده که تمامي مقدمات آن انجام شده است.
95درصد مصوبات سفر مقام معظم رهبري و هيئت دولت به فارس دردانشگاه پيام نور محقق شد
موغلي همچنين به سفر مقام معظم رهبري به فارس و سفرهاي استاني هيئت دولت اشاره و خاطرنشان کرد: 95درصد از مصوبات سفر پرخير مقام معظم رهبري و سفرهاي هيئت دولت به استان در دانشگاه پيام نور استان فارس محقق شده است که اين امر حکايت از آماده سازي پروژه هاي عمراني بزرگ در مراکز و واحدهاي دانشگاه، بخصوص مرکز شيراز دارد.
وي در پايان گفت: در بحث جذب اعتبارات نيز دانشگاه پيام نور فارس رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است. /انتهاي پيام/