کد خبر:۵۹۶۴۱۳
رئیس اتاق اصناف ایران:

فساد اداری در اقتصاد کشور بیداد می‌کند/ جایگاه ایران و ایرانی این نیست

رئیس اتاق اصناف ایران اظهار داشت: اینکه می‌شنویم فساد اداری در مجموعه اقتصاد کشور بیداد می‌کند،‌ اصلاح این در دست ما به عنوان بخش خصوصی) نیست. ما در امر سیاست‌گذاری شریک نیستیم و دخالت داده نمی‌شویم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی فاضلی امروز در نخستین جلسه هیأت نمایندگان اتاق ایران که با حضور رؤسا و برخی از اعضای اتاق بازرگانی، اصناف و تعاون برگزار شد، گفت: مسائل و مشکلاتی که بر سر راه تولید و اشتغال قرار دارد، جدای از سایر بخش‌ها نیست و شاه‌بیت فرمایشات مقام معظم رهبری در سال 93 این است که کشور را در شرایط جنگ اقتصادی قلمداد کردند.

 

وی با اشاره به این موضوع و خطاب به نمایندگان مجلس که در این جلسه حضور داشتند، خاطرنشان کرد: باید بررسی شود که الزامات مبارزه با شرایط جنگ اقتصادی را چقدر فراهم کرده‌ایم و چقدر قوانین و مصوبات در جهت تقویت کارآفرینان و بنگاه‌ها مصوب شده است.

 

رئیس اتاق اصناف ایران اظهار داشت: البته از نظر مباحث بعد از انقلاب با توجه به شرایطی که دشمن به ما تحمیل کرده، ادعای ما این است که بد عمل نکرده‌ایم اما جایگاه ایران و ایرانی این نیست و نباید در رتبه کسب‌وکار در این جایگاه قرار داشته باشیم.

 

فاضلی با بیان اینکه در 8 سال دفاع مقدس که همه دنیا و اعراب مفت‌خور علیه ایران بودند،‌ از هیچ، پیروزی ساختیم، بیان داشت: پس در این عرصه هم می‌توانیم، ولی شرط دارد و شرط آن این است که تا اقتصاد مردم‌محور نشود، صحبت از اقتصاد مقاومتی بی‌اثر است.

 

وی یادآور شد: متأسفانه کارآفرینان و بنگاه‌ها را در این جهت حمایت نکرده‌ایم.

 

رئیس اتاق اصناف ایران اظهار داشت: اینکه می‌شنویم فساد اداری در مجموعه اقتصاد کشور بیداد می‌کند،‌ اصلاح این در دست ما به عنوان بخش خصوصی) نیست. ما در امر سیاست‌گذاری شریک نیستیم و دخالت داده نمی‌شویم.

 

فاضلی همچنین با اشاره به اتحاد سه اتاق بازرگانی، اصناف و تعاون گفت: با توجه به نشست‌های مشترک این اتاق‌ها و انتقال آن به دولت، برخی از مشکلات را حل کرده‌ایم و امیدواریم در آینده هم باقی مشکلات را با همت و تلاش حل کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار