به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شرکت دولتی چای هند اعلام کرد: تولید چای این کشور در ماه فوریه با کاهش 21 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 13.544 هزار تن رسید. عامل اصلی کاهش تولید، خشکسالی در ایالت جنوبی «تامیل نادو» است.
شرکت دولتی چای هند طی بیانیهای اعلام کرد:در ماه فوریه منطقه «تامیل نادو» 8.41 هزار تن چای تولید کرده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 20 درصد با کاهش همراه بوده است.
بر اساس این گزارش، هند که دومین کشور بزرگ تولید کننده چای جهان است، محصول صادراتی درجه CTC را عمدتا به کشورهای مصر، پاکستان و انگلیس و چای گونه ارتدوکس خود را به عراق، ایران و روسیه صادر میکند.