به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از آستان نیوز، آیتالله سید احمد علم الهدی در جمع معتکفان مسجد گوهرشاد با اشاره به جایگاه ویژه اعتکاف اظهار داشت: در عبادات اعتکاف باید خود را در برابر ذات اقدس الهی دید، پروردگاری که از رگ گردن به ما نزدیکتر و بر تمام احوال ما آگاه است و اگر ما فاصلهای در این بین احساس میکنیم از طرف خودمان بوده و باید تلاش کنیم تا آن را کم کنیم.
وی با اشاره به آیه 125 سوره بقره که خداوند در آن میفرماید «وَ عَهِدْنَآ إِلَی إِبْرَاهِیمَ وَ إِسْمَعِیلَ أَن طَهِّرَا بَیْتِیَ لِلطَّآئِفِینَ وَ الْعَکِفِینَ وَ الرُّکَّعِ السُّجُودِ» تصریح کرد: پروردگار در این آیه از حضرت ابراهیم(ع) میخواهد که کعبه را برای «طواف کنندگان»، «معتکفان» و «رکوعکنندگان و سجدهکنندگان» پاک و پاکیزه کند.
امام جمعه مشهد مقدس طواف را نمادی برای عبودیت برشمرد و تصریح کرد: طواف به معنای چرخش زندگی در هر سال است که باید با محوریت خداوند باشد.
علم الهدی با بیان اینکه اعتکاف خلوتگاهی برای عبودیت خداوند است، تصریح کرد: پیشانی بر خاک ساییدن و به سجده افتادن، نهایت تواضع و فروتنی در مقابل خداوند است و به نوعی اظهار کوچکی در برابر بزرگ بیهمتاست.