آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۸۷۱۰

کیومرث منشی‌زاده درگذشت

منشی‌زاده شاعر و طنز پرداز کرمانی امروز در سن ۷۹ سالگی دارفانی را وداع گفت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ کیومرث منشی‌زاده شاعر و طنز پرداز کرمانی در سن 79 سالگی در بیمارستان فیروزگر تهران درگذشت.

 

کیومرث منشی‌زاده در سال 1317 شمسی در جیرفت دیده به جهان گشود. دوره تحصیلات ابتدایی و دبیرستانی را در زادگاهش به پایان رسانید. سپس عازم تهران شد و موفق به کسب لیسانس در رشته اقتصاد از دانشکده حقوق گردید. بعد به آمریکا رفت و تحصیلات خود را در زمینه ریاضیات و فیزیک اتمی دنبال نمود. پس از پایان تحصیلات به ایران بازگشت و در سازمان برنامه و بودجه به کار پرداخت.

 

منشی‌زاده را به‌خاطر به‌کار بردن اعداد و نشانه‌های ریاضی در شعرهایش به شاعر ریاضی می‌شناسند. کیومرث منشی زاده، در قسمت انرژی اتمی سازمان برنامه بعنوان کارشناس و همزمان با آن در دانشگاه هنر به تدریس جامعه‌شناسی هنر پرداخت. کار شعر را با شعر قدیم آغاز کرد و پس از پایان غزلسرایی از ریاضیات در شعر استفاده کرد.

 

از جمله کتاب‌های او:"سفرنامه مرد مالیخولیایی رنگ پریده"، کتاب "قرمز تر از سفید" و "گزیده اشعار" است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار