آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۰۴۰۳
کولیوند در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

بعد از گذشت ۴ سال هیچ مکانیزم خروج از رکودی برای مسکن ارائه نشد/ کارنامه غیرقابل قبول دولت یازدهم در صنعت مسکن

نماینده مردم کرج گفت: متاسفانه دولت هنوز نتوانسته بعد از گذشت ۴ سال مکانیزم خروج از رکود صنعت مسکن را ایجاد کند.
محمدجواد کولیوند نماینده مردم کرج در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به عملکرد دولت یازدهم در حوزه مسکن طی ۴ سال گذشته، اظهار داشت: متأسفانه دولت هنوز نتوانسته بعد از گذشت ۴ سال مکانیزم خروج از رکود صنعت مسکن را  ایجاد کند.



وی بابیان اینکه در حال حاضر می‌بینیم که دولت تدبیر و امید به طرح مسکن مهر دولت قبل هیچ اعتقادی نداشت، افزود: این در حالی است که دولت هیچ طرح جایگزین و یا مکانیزمی در این خصوص ارائه نداد.


کولیوند با تأکید براینکه دولت عملاً نتوانست که این صنعت را از رکود خارج کند، تصریح کرد: متأسفانه باید بگوییم در این ۴ سال دولت یازدهم نتوانست اقدام خاصی در بحث مسکن انجام دهد. قطعاً اگر در این موضوع سرمایه‌گذاری انجام می‌شد، بسیاری از صنایع و تولیدات با رونق اقتصادی مواجه می‌شدند و فضای اشتغال‌زایی برای کارگرهای داخلی ایجاد می‌شد. ازاین‌رو دولت در بخش مسکن کارنامه قابل قبولی نداشت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار